(Poistunut julkaisusta)

Laskutuskoordinaattori
Barona Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Nautitko asioiden selvittelemisestä ja ongelmien ratkaisusta? Kiinnostavatko sinua taloushallinnon tehtävät sekä yhteydenpito eri sidosryhmiin? Tämä voi olla sinulle sopiva tehtävä, sillä etsimme asiakkaallemme laskutuskoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tarjolla monipuoliset työtehtävät osana innostavaa työyhteisöä.

Haemme asiakkaallemme laskutuskoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää vuoden loppuun saakka.

Työtehtävissäsi valmistelet laskutusta ja teet ostolaskuja valmiiksi. Lisäksi olet yhteydessä alihankkijoihin prosessin eri vaiheissa. Työsi on toimia eräänlaisena selvittelijänä, joka koostaa tiedon palasia yhteen ja sitä kautta rakentaa valmiit laskut asiakkaille.

Toivomme sinulta ennen kaikkea toimeen tarttuvaa ja positiivista asennetta. Et hätkähdä pienestä ja nautit yhteydenpidosta eri sidosryhmien kanssa. Otat mielelläsi vastuuta erilaisista tehtävistä ja haluat tehdä pikku tarkkaa selvitystyötä. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen laskutuksen tehtävistä. Suomen lisäksi kommunikointi onnistuu myös englanniksi. Omaat perustaidot toimisto-ohjelmissa ja omaksut nopeasti myös uudet järjestelmät ja taidot.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät. Päivistä ei tule tylsiä, vaan tekemistä ja vaihtelua riittää. Työympäristö on innostava ja joustava ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua yrityksen eri osastoihin. Työskentelet osana reilua ja mukavaa työyhteisöä. Määräaikaisuuden jälkeen voi olla mahdollista jatkaa samoissa tehtävissä pidempäänkin.

Oletko etsimämme innokas ja järjestelmällinen toimistoalan osaaja? Jätä hakemuksesi jo tänään, sillä aloitamme haastattelut hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätietoja antaa

Henkilöstökonsultti Erica Ollikainen
050 592 7866 / erica.ollikainen@barona.fi