(Poistunut julkaisusta)

Laskutuskoordinaattori
Encore Ympäristöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Haluatko antaa työpanoksesi vahvasti kehittyvään organisaatioon, yritysten ympäristöpalveluiden ja kiertotalouden edistämiseksi eettisesti kestävällä toimialalla? Asiakkaamme Encore Ympäristöpalvelut Oy hakee nyt Laskutuskoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen Helsingissä sijaitsevaan pääkonttoriinsa asiakastukitoimintojen yksikköön nykyisen roolinhaltijan siirtyessä uusiin haasteisiin yrityksen sisällä.

Laskutustiimissä toimit laskuttajana kierrätysliiketoiminnan asiakkuuksissa. Teet tiiviistä yhteistyötä avainasiakaspäälliköiden kanssa ja varmistat osaltasi, että asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua. Tyypillisiä tehtäviäsi ovat laskutusaineiston oikeellisuuden varmistaminen eri järjestelmissä, huomioiden erilaiset laskutusaikataulut.

Etsimällämme henkilöllä on reipas ja numerotarkka ote työhön ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa toimimiseen yrityksen vahvassa kehitysvaiheessa. Hyvät yhteistyötaidot, oma-aloitteisuus ja positiivinen asenne ovat sinulle ominaisia luonteenpiirteitä, ja haluat osaltasi varmistaa, että niin sisäiset kuin ulkoisetkin asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua.

Aikaisempi työkokemus osto- ja myyntilaskutuksesta sekä kyky ymmärtää toimivan laskutusprosessin edellytykset ja viedä niitä hallitusti ja oikea-aikaisesti eteenpäin ovat tehtävässä menestymisen avaintekijät. Koulutustaustasi voisi olla esimerkiksi taloushallinnon merkonomi tai tradenomi. Eduksi katsotaan myös aikaisempi kokemus ympäristöalalta tai järjestelmäkokemusta esimerkiksi JHL, MS Dynamics/D365 ja/tai Basware P2P käytöstä. Työpaikka sijaitsee uusissa viihtyisissä toimitiloissa Helsingin Kalasatamassa.

Jos kiinnostuit tästä tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 20.2.2019. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.