(Poistunut julkaisusta)

Laskutusassistentti
Yrjö ja Hanna Kodit

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

 Laskutusassistentti Vallilan toimistolle

Haemme nyt toimistollemme Vallilaan osa-aikaista laskutusassistenttia. Olemme uusimassa myyntilaskutuksen järjestelmää ja selkeyttämässä konsernirakennettamme ja tarvitsemme sinua avuksi hoivatoiminnan myyntilaskutukseen sekä ostolaskukäsittelyyn muutosvaiheessa. Teet hoivatoiminnan myyntilaskuja Tikon-talousjärjestelmällä ja tiliöit ja käsittelet hoiva- ja kiinteistötoimintamme ostolaskuja NetTikon-järjestelmällä. 

Tehtävä on osa-aikainen noin 20-40 tuntia kuukaudessa ja määräaikainen alkaen mielellään elokuussa 2020 ja kestäen ainakin tilinpäätöskiireen yli 2/2021 asti (neuvoteltavissa). Työ painottuu kuun alkuun ja keskivaiheille. Voit tehdä perehdytyksen jälkeen tehtäviä joustavasti toimistollamme arkisin tai arki-iltaisin tai etänä. Voit tehdä töitä opintojen ohessa. Arvostamme mahdollisuutta aloittaa nopeasti. 

Odotamme sinulta 

  •     taloushallinnon/laskentatoimen koulutusta (voit olla myös opiskelija)
  •     mielellään aiempaa työkokemusta talouden tehtävistä (esim. reskontrat, kirjanpidon avustavat tehtävät)
  •     tietojärjestelmäosaamista ja/tai kiinnostusta oppia lisää (excel, talous- ja toimistojärjestelmät)
  •     oma-aloitteista ja mutkatonta otetta 

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän hyvässä työyhteisössä sekä osaavien työtovereiden tuen. Lähes 20 yhtiön konsernimme tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia kehittää osaamistasi. Pääset mukaan hoiva- ja kiinteistötoimintaan ja saat hyvää kokemusta myyntilaskutuksesta ja ostolaskujen käsittelystä. Meillä mielipiteelläsi on aidosti väliä, olemme joustavia ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme kehitysideoiden pohjalta. Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme. Työ mahdollisesti jatkuu kesätyönä 2021. 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä talousjohtaja Marju Moisaloon, puh.040 552 8497. Tavoitat hänet ti 11.8 klo 9-11 tai pe 14.8 klo 9-11. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 17.8.2020 täyttämällä sähköinen hakemus rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa  https://ura.yrjojahanna.fi/avoimet-tyopaikat/ Käymme hakemuksia jo hakuaikana läpi.