(Poistunut julkaisusta)

Laskutusassistentti
Lappeenrannan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Vahvistamme laskutustamme ja haemme Lappeenrannan Energialle laskutusassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen. Laskutusassistenttina huolehdit, että asiakkaidemme sähkön, kaukolämmön, maakaasun ja veden laskutus tapahtuu oikea-aikaisesti ja sisällöllisesti oikeanlaisena.

Odotamme

Toivomme sinun olevan asiakaspalveluhenkinen, yhteistyökykyinen ja motivoitunut. Sinulla on mahdollisesti jo kokemusta laskutuksesta, mutta tärkeintä on että olet kiinnostunut oppimaan uutta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta tarkkuutta ja ajoittaista paineensietokykyä. Koulutustaustasi on AMK tasoinen kaupallinen.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Sirpa Pikkarainen puh. 040 128 2095

Hakeminen

Hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluettelosi pyydämme lähettämään 23.6.2019 mennessä sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.lappeenrannanenergia.fi/tyopaikat. Kirjautumalla järjestelmään voit jättää vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon erillisinä liitteinä.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä energisessä yrityksessä, vahvasti kehittyvällä toimialalla sekä aidon mahdollisuuden vaikuttaa asiakastyytyväisyyteemme.