(Poistunut julkaisusta)

LASKUTUSASSISTENTTI, Vantaa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019
Wihuri Oy Aarnio on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 HoReCa-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Palvelemme koko maan kattavan yli 20 Metro-pikatukun verkoston, toimitusmyynnin ja emetro.fi:n kautta. Wihuri Oy Aarniolla on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani.

 

Haemme asiakkaallemme Wihuri Oy Aarniolle neljää oma-aloitteista ja huolellista

LASKUTUSASSISTENTTIA laskutus- ja varastonhallintatiimiin. Määräaikainen tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää vuoden 2019 loppuun asti. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt ManpowerGroup Oy:lle toimien konsulttina Wihuri Oy Aarniolla.

Tehtäviisi kuuluu Aarnion Metro tukkujen sekä logistiikkakeskuksen ostolaskujen tarkastus, selvitys ja kirjaus. Käsittelet niin ulkomaisia kuin kotimaisia ostolaskuja. Teet yhteistyötä sisäisten sidosryhmien kanssa ja hoidat mahdollisia laskutusselvityksiä. Osallistut myös varastonhallinnon tehtäviin osana tiimiä.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä

- Aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä
- Tuntemusta laskujen käsittelystä ja talousprosesseista
- Hyvät MS Office taidot, vahvaksi eduksesi katsomme SAP –kokemuksen
- Sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää kirjallista englannin kielen taitoa
- Tarkkaa, huolellista ja oma-aloitteista työotetta
- Kiinnostusta uusien asioiden oppimiseen
- Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja

Tarjoamme hyvän työpaikan osana Wihuri Oy Aarnion perheyrityksen tarinaa. Pääset työskentelemään mukavan työilmapiirin tukemana aivan uunituoreella Viinikkalan toimistolla.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.