Laskutusassistentti, Salok Osk, Vantaa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019
Oletko kaupallisen alan opiskelija ja haluat saada opintojen ohella myös alan työkokemusta? Haluatko päästä työskentelemään monipuolisten laskutustehtävien parissa osana sähköurakointialan hankintaorganisaatiota? Salok Osk etsii nyt osa-aikaista laskutusassistenttia yrityksen laskujen käsittelyyn. Mikäli kiinnostuit, lue lisää ja lähetä hakemuksesi jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet toimimaan monipuolisten laskutustehtävien parissa osana neljän hengen taloushallintotiimiä. Salok Osk:n tärkeimpänä tehtävänä on hankkia sen jäsenyrityksille materiaaleja ja palveluita. Pääsääntöisesti tulet työskentelemään näiden osto- ja hankintapalveluiden sekä myyntilaskujen laskujen parissa. Tämän lisäksi huolehdit laskuihin liittyvästä asiakaspalvelusta sekä laskuselvityksistä yhteistyössä muiden tiimijäsenten kanssa.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta laskutustehtävien parissa
* Pienen dynaamisen työyhteisön missä pääset oppimaan taloushallinnon ammattilaisilta
* Mahdollisuuden osallistua tiimin ja taloushallinnon kehittämiseen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Osto- ja myyntilaskutus
* Laskuihin liittyvä asiakaspalvelu
* Laskuselvitykset

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Kaupallisen alan koulutustausta (esim. merkonomi, tradenomi)
* Halu oppia uutta
* Huolellinen ja oma-aloitteinen asenne
* Sujuva suomen kielen taito


Muuta tietoa


* Työmäärä: Touko- ja kesäkuussa 16h / vko, heinä- ja elokuu kokoaikaisena
* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 31.8.2019 asti, jatko mahdollinen
* Sijainti: Äyritie, Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä xx puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää


Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Salok Osk:n Salok Osk:n tehtävänä on hankkia jäsenyrityksille materiaaleja ja palveluita edullisesti. Hankintatoimen lisäksi Salok Osk auttaa jäsenyrityksiä mm. informaationhallinnassa, liiketoimintojen kehityksessä ja koulutuksessa. Kun Salok Osk huolehtii osaltaan kilpailukyvystä keskitettyjen hankintojen avulla, jäsenyritykset voivat keskittyä ydinosaamiseensa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266198
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa