(Poistunut julkaisusta)

Laskutusasiantuntija
Pohjola Sairaala

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Etsimme Helsinkiin laskutusasiantuntijaa

Kehityshakuisena henkilönä vastaat laskutustiimin laskutusprosessien ja -järjestelmien kehittämisestä liiketoimintalähtöisesti. Tämän kaltaisten projektien vetäminen tai projektityöskentelyyn osallistuminen aktiivisena projektiryhmän jäsenenä on sinulle tuttua. Kykenet jalkauttamaan mahdolliset projektien mukanaan tuomat muutokset käytäntöön ja huolehtimaan toiminnan muutosten toteutumisesta käytännön työssä. Osallistut myös päivittäiseen laskutustyöhön osana laskutustiimiä., sekä vastaat laskutuksen laadunvalvonnasta ja -seurannasta. Ennakoit lainsäädännöllisiä ja muita toimialueellesi tulevia muutoksia ja huolehdit niiden jalkauttamisesta käytännön työhön. Yhteistyöverkostojen hallinta on oleellinen osa työtehtäviäsi, erityisesti laskutukseen liittyvä vakuutusyhtiöyhteistyö kuuluu vastuullesi.

Odotamme

Sinulla on tehtävään soveltuva taloushallintoon painottuva, vähintään AMK-tasoinen koulutus (tradenomi tai vastaava) sekä muutaman vuoden kokemus laskutukseen ja sen raportointiin liittyvistä tehtävistä. Tiimipelaajana olet vastuuntuntoinen, määrätietoinen ja tarkka. Vahvuudeksi kuvailisit itseltäsi laskutukseen ja reskontran hoitoon liittyvät järjestelmät, laskutukseen ja laskutusprosessiin liittyvän raportoinnin kehittämisen sekä Excel-osaamisen.

Lisäksi valittavalta henkilöltä odotamme kehittämislähtöistä työskentelyotetta ja kokemusta projektityöskentelystä. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkielen taito. Kokemus terveydenhuolto – tai vakuutusalalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme 

Pohjola Sairaalassa työntekijät pääsevät kehittämään ja kehittymään ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Asiakas on meille tärkeässä roolissa, joten pääset tuottamaan asiakkaille ensiluokkaista asiakaskokemusta hoidon ensivaiheessa. Pohjola Sairaala kuuluu OP Ryhmään ja sen kautta myös ison talon työsuhde-edut ovat käytössäsi.

Tästä eteenpäin  

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, niin voit olla yhteydessä Sanna Nissi-Kaunistoon to 13.6. klo 10-12, 17.6. klo 14-16, to 20.6. 9-11 puh 050 527 5015 tai sähköpostilla sanna.nissi-kaunisto@pohjola.fi.

Voit hakea tehtävään 24.6.2019 mennessä oheisen linkin kautta. 

Pohjola Sairaala Oy on OP Ryhmän omistama terveyden ja hyvinvoinnin toimija, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa sekä lääkärikeskusta Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa. Pohjola Sairaalassa työskentelee yli 500 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. www.pohjolasairaala.fi