(Poistunut julkaisusta)

Laskutusasiakaspalvelija
Telia Inmics-Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Oletko positiivinen, joustava ja huolellinen tiimipelaaja, joka innostuu myös rutiinitehtävistä. Etsimme asiakkaallemme Telia Inmics-Nebulalle laskutusasiakaspalvelijaa!

Etsimme laskutusasiakaspalvelijaa mukavaan, pieneen tiimiin. Laskutusasiakaspalvelutiimissä on neljä henkilöä ja he kuuluvat yhdessä taloustiimin kanssa samaan yksikköön. Toimipiste sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä. Tehtävä on määräaikainen 01.02.2021 saakka.

Vastuullesi kuuluvat monipuoliset laskutusasiakaspalvelun tehtävät. Tehtäviisi lukeutuu asiakaspalvelun lisäksi muun muassa myyntireskontranhoitoa, yhteys- ja laskutustietojen hallinnointia sekä pienimuotoista sopimushallinnointia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta tavoitteellisuutta, järjestelmällisyyttä sekä sinnikkyyttä viedä haastavatkin tehtävät maaliin laadusta ja palveluasenteesta tinkimättä. Haluat luoda parasta asiakaskokemusta sekä langat pysyvät käsissäsi kiireen ja aikataulupaineidenkin keskellä.

Edellytämme sinulta

  • soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. merkonomi tai tradenomi)
  • aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä organisointikykyä
  • positiivista asennetta, ihmissuhdetaitoja ja hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista ilmaisua
  • näppärää tietoteknistä osaamista

Tarjoamme sinulle paikan kivassa, osaavassa tiimissä ja menestyvässä it-alan kasvuyrityksessä. Tehtäväkenttäsi on vaihteleva ja roolisi itsenäinen, mutta tietenkin kokeneet tiimiläisesi tukevat sinua aina tarvittaessa. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Pääset oppimaan jatkuvasti uutta ja hyödyntämään monipuolista osaamistasi sekä osallistumaan laskutusprosessin kehittämiseen.

Herättikö tehtävä kiinnostuksesi? Lähetä hakemuksesi ja CV järjestelmämme kautta 02.02.2020 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa henkilöstökonsultti Katri Vaimaa 044-5321016, katri.vaimaa@barona.fi.