(Poistunut julkaisusta)

Laskutusasiakaspalvelija, kesätyö
Telia Inmics-Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Asiakkaamme Telia Inmics-Nebula etsii mukavaan, pieneen tiimiinsä uutta jäsentä kesän ajaksi 1.6.-31.8. väliselle ajalle Helsingin Pitäjänmäkeen.

Vastuullesi kuuluvat monipuoliset laskutusasiakaspalvelun tehtävät. Tehtäviisi lukeutuu siis asiakaspalvelun lisäksi muun muassa myyntireskontran hoitoa, yhteys- ja laskutustietojen hallinnointia sekä pienimuotoista sopimushallinnointia.

Olet positiivinen, joustava ja huolellinen tiimipelaaja, joka innostuu myös rutiinitehtävistä. Langat pysyvät käsissäsi kiireen ja aikataulupaineidenkin keskellä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta tavoitteellisuutta, järjestelmällisyyttä sekä sinnikkyyttä viedä haastavatkin tehtävät maaliin laadusta ja palveluasenteesta tinkimättä. Haluat luoda parasta asiakaskokemusta.

Edellytämme sinulta

  • soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. merkonomi tai tradenomi)
  • aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä organisointikykyä
  • positiivista asennetta, ihmissuhdetaitoja ja hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisua (englannin kielitaito on eduksi)
  • näppärää tietoteknistä käyttötaitoa

Tarjoamme sinulle paikan kivassa, osaavassa tiimissä ja menestyvässä it-alan kasvuyrityksessä. Tehtäväkenttäsi on vaihteleva ja roolisi itsenäinen, mutta tietenkin kokeneet tiimiläisesi tukevat sinua aina tarvittaessa. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä perehdytämme sinut tehtävään. Pääset oppimaan jatkuvasti uutta ja hyödyntämään monipuolista osaamistasi sekä osallistumaan laskutusprosessiemme kehittämiseen yhä sujuvammiksi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 18.4.2019. Lisätietoa antaa tarvittaessa Baronan henkilöstökonsultti Henriikka Pentti, 050 434 6188, soittoaikana torstaina 18.4. klo 9-10.

Soittoaika 18.4. klo 9-10