(Poistunut julkaisusta)

Laskutuksen tulevaisuuden asiantuntija, kokoaikainen, Elenia Palvelut Oy, Tampere
Elenia Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2019
Haluatko vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä taloushallinnon parista? Oletko oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva työntekijä, joka sisäistää nopeasti uudet tietojärjestelmät? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekijä!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Elenia Palvelut Oy:lle, laskutuksen tulevaisuuden asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle 28.2.2021 saakka. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Tässä tehtävässä olet osa Elenia Palveluiden laskutus ja saatavien hallinta -tiimiä ja täydennät heidän joukkuettaan laskutuksen osaamisella. Toimit yhteistyössä asiakasneuvojien, palveluvastaavien, laskutuspäällikön sekä muiden sidosryhmien kanssa. Pääset ratkomaan laskutuksen prosessien haasteita sekä tukemaan organisaatiota laskutuksen osaamisellasi.

Voit olla etsimämme henkilö, jos viihdyt nopeasykkeisessä työympäristössä ja nautit taloushallinnon monipuolisista tehtävistä. Olet työssäsi oma-aloitteinen, toimeen tarttuva sekä tarkka, ja pidät ongelmanratkaisusta. Edellytämme sinulta lisäksi näppäryyttä tietojärjestelmien käytössä ja omaksumisessa sekä asiakaslähtöistä asennetta myös taloushallinnon tehtäviin. Aiempi työkokemus vastaavista työtehtävistä on hyvästä, mutta asenne ratkaisee. Tarjolla on monipuolinen, vastuullinen ja haastava työ mielenkiintoisella energia-alalla. Tukenasi työssäsi ovat asiantuntevat ja huumorintajuiset kollegat sekä perehdytys tehtävään.

Elenia Palvelut Oy tarjoaa sähköverkko-, kaukolämpö-, kaukojäähdytys-, maakaasu ja sähkönmyynti- sekä vedenjakeluliiketoimintaan liittyvää asiakaspalvelua.  Heidän vastuullaan on muun muassa puhelinpalvelu, sopimuskäsittely ja laskutus. Miellyttävän asiakaskokemuksen varmistamiseksi he panostavat jatkuvasti toimintansa laatuun ja tehokkuuteen. Heidän tavoitteenaan on olla asiantuntevin ja osaavin palveluntuottaja energia-alalla. Elenia on savuton työpaikka. Sukella heidän tarinaan www.elenia.fi.

Pääasialliset tehtävät
 • Asiakasyhtiöiden laskujen jakelut, seuranta ja täsmäytykset
 • Laskutusviiveseuranta ja muu raportointi
 • Palvelutiimien tukeminen laskuihin ja maksamiseen liittyvissä asioissa
 • Yhteydenpito keskeisiin sidosryhmiin tiimi- organisaatiorajat ylittäen
Odotamme sinulta
 • Omatoimista ja itseohjautuvaa asennetta työntekoon
 • Kykyä omaksua tietojärjestelmiä ja niiden hallintaa
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
 • Paineensietokykyä, tarkkuutta ja huumorintajua
 • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
 • Asiakaslähtöistä työotetta
Tarjoamme sinulle
 • Monipuolisen, vastuullisen ja haastavan työn mielenkiintoisella energia-alalla
 • Asiantuntevien ja huumorintajuisten kollegoiden tuen tehtävässä
 • Hyvän perehdytyksen
 • Työilmapiirin, jossa luotetaan työntekijään ja kannustetaan vastuunottoon sekä yhdessä tekemiseen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 15.12.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.