(Poistunut julkaisusta)

Laskutuksen tarkastaja
Oy Hartwall Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Suomesta on hankala löytää myymälää ilman meillä valmistettuja juomia, ja rakastetut brändimme  tunnetaan kaikkialla maassa. Kaiken takana ovat tietenkin ihmiset, huikeat hartwallilaiset. Nyt meillä on haussa laskutuksen tarkastaja, joka osaltaan mahdollistaa, että kaikki meillä toimii niin kuin pitää. 

 

LASKUTUKSEN TARKASTAJA

Tehtäviisi kuuluu asiakastoimitusten tositteiden käsittely ja niihin liittyvien epäselvyyksien korjaaminen. Toimit osana kokenutta tiimiä, jossa vastaat sinulle määritellyn alueen asioista. Vastuullasi ovat mm. toimituspoikkeamien selvitys ja kirjaus tietojärjestelmään, toimituksiin liittyvien reklamaatioiden selvittäminen, sekä toimitusten tilitys automaattisen järjestelmän ongelmatapauksissa. Keskeisinä työkaluina mm. SAP toiminnanohjausjärjestelmä ja Movilizer käsipääteohjelma. 

Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä jakelukuljettajien, kenttämyynnin ja asiakkaiden kanssa, joten asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat edellytyksiä työssä menestymiselle. Työkielemme on suomi, mutta kuljettajiemme yhä enemmän kansainvälistyessä tarvitset työssä myös englannin kielen taitoa.

Työskentelytavoiltasi olet huolellinen ja järjestelmällinen. Arvostamme aiempaa työkokemusta toiminnanohjauksen tai taloushallinnon järjestelmien parissa, sekä yleistä toimitusketjun ja laskutuskäytäntöjen tuntemusta. Tehtävässä menestymistä tukee kaupallinen koulutustausta (esim. merkonomin tai tradenomin tutkinto). 

Työpaikkasi on Lahden tuotantolaitoksessamme. Kyseessä on vakituinen työsuhde. Työskentelet osana laskutuksentarkastuksen tiimiä ja raportoit kotimaan kuljetuspäällikölle. Työ on säännöllistä päivätyötä (37,5h/vko) ja se sisältää puhelinpäivystystä.
 

Kiinnostuitko? Mahdollisiin tehtävää koskeviin kysymyksiisi vastaa kuljetuspäällikkö Jorma Vasikainen ti 12.1. klo 14-15 ja pe 15.1. klo 10-11, puh. 0400 407120.

Haethan paikkaa täyttämällä hakemuksesi viimeistään 17.1.2021.