(Poistunut julkaisusta)

Laskutuksen ja sopimushallinnan asiantuntija / ALD Automotive, Vantaa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018


ALD Automotive on Suomen suurin huoltoleasingalan asiantuntijayritys. ALD Automotiven omistaa kansainvälinen pankkikonserni Société Générale. Kansainvälisesti se toimii 43 maassa ja sen maailmanlaajuinen autokanta on yli miljoona ajoneuvoa. Yhtiö on tarjonnut huoltoleasingpalveluita Suomessa vuodesta 1979 lähtien.

Menestyksemme salaisuus on meidän henkilöstössä ja arvoissa, jotka ohjaavat tekemistämme; yhteishenki, vastuullisuus, jatkuva kehittäminen ja sitoutuminen. Axus Finland Oy -konserniin kuuluu ALD Automotiven lisäksi tytäryhtiö NF Fleet Oy. Konsernin autokanta on Suomessa 24 000 ajoneuvoa. Olemme paras kumppani asiakkaidemme liikkumistarpeisiin.

Etsimme talousosastolle vakituiseen työsuhteeseen

Laskutuksen ja sopimushallinnan asiantuntijaa

Toimit tärkeänä osana leasinglaskutusryhmää ja hoidat yhdessä tiimisi kanssa ALD Automotiven ja NF Fleetin sopimusautokantaa.

Tehtävässä huolehdit monipuolisesti sopimusten koko elinkaaresta aina voimaanlaitosta loppulaskutukseen. Muihin tehtäviin kuuluvat muun muassa toimittajien perustaminen ja asiakastietojen ylläpito. Olennainen osa työnkuvaa on asiakaspalvelu sekä puhelimitse että sähköpostin välityksellä. Lisäksi teet monipuolista yhteistyötä sisäisten eri sidosryhmien esimerkiksi leasingmyynnin ja operatiivisen osaston kanssa. Olet työotteeltasi innostunut, kehitysmyönteinen ja haluat auttaa myös muita onnistumaan. Suhtaudut erilaisiin työtehtäviin avoimesti, etkä pelkää rutiininomaista työskentelyä. Tehtävässä onnistuminen vaatii halua tukea liiketoimintaa ja vaikuttaa aktiivisesti asiakastyytyväisyyteen laskutuksen toimivuuden ja kehittämisen kautta.

Toivomme sinulta

  • Microsoft Office -ohjelmien osaamista sekä kykyä omaksua uusia ohjelmistoja
  • soveltuvaa koulutusta, esim. tradenomi
  • halua aktiivisesti kehittää prosesseja ja toimintatapoja
  • kykyä toimia tehokkaasti paineen alla
  • tarkkuutta ja huolellisuutta
  • energistä ja oma-aloitteista otetta työhön
  • hyvää tiimi- ja yhteistyökykyä
  • suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • kokemusta taloushallinnon tehtävistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa keskiviikkona 6.6.2018 10:00–11:00 ja keskiviikkona 13.6.2018 13:00–14:00 tiiminvetäjä Nina Hoffman puh. 010 404 2721. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 18.6.2018 mennessä.