(Poistunut julkaisusta)

Laskutuksen asiantuntija
PricewaterhouseCoopers Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Asiakasyrityksemme PricewaterhouseCoopers Oy on laaja ja tunnettu kansainvälinen konsultointi- ja asiantuntijapalveluorganisaatio.

Haemme nyt heidän Helsingin toimistoon asiakastoimeksiantojen hallinnointiin keskittyvää

LASKUTUKSEN ASIANTUNTIJAA.

Tehtävä on vuoden määräaikaisuus ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tässä roolissa toimit liiketoiminnan ytimessä, sillä tuet asiakastiimejä toimeksiantojen hallinnassa, seuraat toimeksiantojen etenemistä ja huolehdit siitä, että asiakaslaskutus hoituu sovitusti. Toimit oman tilintarkastusryhmäsi taloudellisena ja hallinnollisena asiantuntijana ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä laskutuksesta vastaavien tilintarkastajien ja controllerin kanssa. Tehtävä sisältää yhteistyötä suurimmissa Suomen kaupungeissa sijaitsevien toimistojemme kanssa, joten toivomme sinulta mahdollisuutta matkustaa tarvittaessa.

Pääasiallisesti hyödynnät työtehtävissäsi PwC-ketjun toiminnanohjausjärjestelmää (iPower), jonka käyttöön saat koulutuksen, sekä monipuolisesti Exceliä ja muita MS Office -ohjelmia. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. HSO-tradenomi tai tradenomi), MS Office-ohjelmien hallintaa, erityisesti monipuolista Excel-osaamista sekä kiinnostusta laskentatoimeen. Tehtävässä menestyminen vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme sinulta järjestelmällistä ja analyyttistä työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja toivomme, että tartut ennakkoluulottomasti monipuolisiin tehtäviin.

PwC tarjoaa mukavan työympäristön sekä tarvitsemasi tuen ja laajan perehdytyksen työssä menestyäksesi. Toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Ruoholahdessa, Helsingissä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti kuitenkin viimeistään 8.3.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. Laita mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille: Taloushallinto, Laskutus, Suomi sujuva, Englanti