(Poistunut julkaisusta)

Laskuttaja/Palvelusihteeri
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Vahvistamme pääkaupunkiseudun yksikköämme ja etsimme

LASKUTTAJAA /PALVELUSIHTEERIÄ

Toimit nimikkeellä palvelusihteeri, toimipaikkanasi täysin uudistettu RTK-talo Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tehtäväkenttäsi voi olla monipuolinen ja sisältää kaikkia noin kymmenhenkisen asiakaspalvelutiimin tehtäviä, mutta pääpaino tehtävissäsi on toimia laskuttajana sekä kehittää laskutustoimintoamme entistä paremmaksi. Työskentelet sujuvasti Office-ohjelmien parissa, excel-osaamisesi on hyvällä tasolla, katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen Rondon käytöstä. 

Arvostamme hyviä tietoteknisiä taitoja, suunnitelmallista työtapaa, oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluosaamista. Haluat olla mukana kehittämässä toimintaamme, olet joukkuehenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Toivomme, että olet jo aiemmin toiminut laskuttajan tehtävissä ja jos sinulla on myös kokemusta laskutustoiminnon kehittämisestä, saatat olla etsimämme henkilö! Sinulla on vähintään kaupallisen alan tutkinto tai AMK-tutkinto.

Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja viihtyisän työn hyvässä työporukassa ja konsernin työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee 3000 alan ammattilaista. Yrityksemme tarjoaa siivous-, kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. 

Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään! 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Maria Palo arkisin klo 16-17 numerossa 0444124260

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si oheisen linkin kautta. Lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme tehtävään heti sopivan henkilön löydettyämme, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.7.2019.