Laskuttaja
Mehiläinen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Mehiläinen edustaa yhä tänä päivänä samaa yrittäjähenkisyyttä ja asiakaslähtöisyyttä, jotka olivat perustajalääkäreiden arvoina yli 100 vuotta sitten. Yli miljardin vuosittaisen liikevaihdon tekevä yhtiömme on nyt uuden askeleen edessä. Siivet on levitetty kansainväliseen kasvuun. Digitaaliset palvelumme on viritetty asiakkaidemme tarpeisiin sekä Suomessa että globaalisti. Asiakkaidemme parasta, kehitystyötä ja korkeaa laatua tehdään rohkeasti, uusia ratkaisuja hakien ja itseämme haastaen.

Haemme Mehiläisen taloushallintoon

Laskuttajaa

Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi toimit osana Mehiläisen sosiaalipalveluiden laskutustiimiä. Vastaat Mehiläisen laskutuksesta ja saatavien seurannasta omalta osaltasi. Tuet yksiköiden esihenkilöitä laskutukseen liittyvissä asioissa. Vastaat myös muista laskutukseen liittyvistä työtehtävistä kuten täsmäytyksistä, selvityksistä sekä sopimushallinnasta. Olet innokas pääsemään mukaan laskutukseen liittyviin kehitysprojekteihin ja tiimin toiminnan kehittämiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa kaupallista koulutusta (esimerkiksi tradenomi)
  • oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta
  • asiakaspalveluhenkisyyttä ja tarkkuutta
  • taloushallinnon ja kirjanpidon osaamista
  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • hyviä Excel-valmiuksia sekä yleisiä IT-valmiuksia Microsoft Officen ohella

Tiimiin ja tehtävään sopiva henkilö on oma-aloitteinen, omaa organisointikykyä työhön ja aikatauluihin, tarttuu työhön eikä vierasta rutiineja. Arvostamme tiimin jäsentä, jolla on monipuolinen osaaminen sekä auttamishalukkuutta tiimin hyväksi sekä yleisesti energinen ja kehittymishaluinen ote työntekoon.

Haemme henkilöä, jolla on kokemusta taloushallinnon tehtävistä kuten laskutuksesta, perinnästä tai maksuliikenteeseen liittyvistä tehtävistä. Laskutustiimi työskentelee osana konsernin taloushallintoa tehden yhteistyötä muiden yksilöiden ja liiketoiminnan kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot sekä asiakaspalvelutaidot on edellytys tehtävässä.

Tarjoamme sinulle

  • monipuolisen ja vastuullisen työn kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä
  • upean työyhteisön ja sitoutuneen tiimin, joka tekee merkityksellistä työtä Suomen sosiaali- ja terveyshuollon kehittämiseksi
  • mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi tehtävään liittyen sekä miksi juuri sinä olisit oikea valinta tehtävään. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 31.1.2022 rekrytointijärjestelmämme kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa laskutuksen lähiesihenkilö Sirpa Urpila, p. 040 668 8529.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot