(Poistunut julkaisusta)

Laskuttaja
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

TULE TEKEMÄÄN KANSSAMME UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin etsimme nyt joukkoomme uutta kollegaa laskuttajaksi laskutustiimiimme vakituiseen työsuhteeseen. Myyntimme on kovassa vauhdissa ja viime vuonna lähetimme asiakkaillemme lähes neljä miljoonaa laskua. Teemme yhdessä töitä vihreämmän tulevaisuuden puolesta ja toivomme, että löydämme huikean tyypin rakentamaan sitä kanssamme! 

Laskutustiimissämme työskentelee kaikkiaan 11 ammattilaista ja viiden hengen lähitiimissä teet pääsääntöisesti sähkölaskutusta. Vastuullasi on sopimusten massalaskutukseen liittyviä tehtäviä ja yhteydenpitoa asiakkaisiimme sekä muihin yhteistyökumppaneihimme. Pääset lähitulevaisuudessa aktiiviseen rooliin uuden asiakastietojärjestelmän käyttöönotossa laskutuksen osalta. Toimit asiantuntijana, ratkot eteen tulevia haasteita sekä laadit ohjeistuksia uuteen järjestelmään liittyen.  

Me suhtaudumme energia-alan kehittämiseen intohimoisesti ja teemme töitä paremman energiatulevaisuuden puolesta. Tavoitteemme on olla markkinoiden asiakaskeskeisin energiakumppani. Toivomme, että arvomaailmamme kohtaavat ja että löydämme tiimiimme ammattitaitoisen ja asiakaspalveluhenkisen ihmisen. Tehtävässä viihtyy henkilö, joka nauttii tarkkuutta vaativasta työstä ja joka nappaa kuitenkin tarvittaessa nopeasti kiinni myös uusista tehtävistä. Työ on itsenäistä, mutta toimithan kuitenkin mielelläsi ja sujuvasti myös osana tiimiä ja eri yhteistyötahojen kanssa?

Edellytyksenä tehtävässä menestymiselle on ammattikorkeakoulututkinto ja työkokemus energiaan liittyvissä laskutustehtävistä, joissa yhdistetään mittaus- ja sopimustietoja. Kokemus Forum- tai inWorks-järjestelmistä sekä järjestelmien ylläpitotehtävistä katsotaan eduksesi. Jos kyseiset järjestelmät eivät ole sinulle vielä tuttuja, toivomme, että haluat ja pystyt sisäistämään nopeasti uusien ohjelmien käytön. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työhösi ja tarvittaessa tukenasi on koko Helenin laaja asiantuntijatiimi. Työskentely tapahtuu toistaiseksi etänä, mutta jatkossa pääkonttorillamme Kampin Sähkötalossa. Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet oppia ja kehittyä paitsi laskutuksen myös laajemmin energialiiketoiminnan prosessien osaajaksi.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä tehtävästä lisää ryhmäpäällikkö Eeva-Leena Hakamäeltä (puh. 040 548 6063 etunimi.sukunimi@helen.fi). Hän on parhaiten tavoitettavissa ma 25.1. klo 14 -16 ja to 28.1. klo 9 -11.

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit lähettää hakemuksen ja ansioluettelosi helposti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 4.2.2021. Huomioithan, että haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana ja työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Yhdistetään voimat!