(Poistunut julkaisusta)

Laskuttaja
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Haemme Mehiläisen Taloushallintoon

Laskuttajaa

Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi toimit osana Mehiläisen laskutustiimiä. Vastaat Mehiläisen laskutuksesta ja saatavien seurannasta omalta osaltasi. Tuet yksiköiden esimiehiä laskutukseen liittyvissä asioissa. Vastaat myös muista laskutukseen liittyvistä työtehtävistä kuten täsmäytyksistä, selvityksistä sekä sopimushallinnasta. Olet innokas pääsemään mukaan laskutukseen liittyviin kehitysprojekteihin ja tiimin toiminnan kehittämiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- soveltuvaa kaupallista koulutusta (esimerkiksi tradenomi)
- oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta
- asiakaspalveluhenkisyyttä ja tarkkuutta
- taloushallinnon ja kirjanpidon osaamista
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- hyviä Excel-valmiuksia sekä yleisiä IT-valmiuksia Microsoft Officen ohella

Haemme tiimiimme henkilöä, jolla on jo muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Tiimiin ja tehtävään sopiva henkilö on oma-aloitteinen, omaa organisointikykyä työhön ja aikatauluihin, tarttuu työhön eikä vierasta rutiineja. Arvostamme tiimin jäsentä, jolla on monipuolinen osaaminen sekä auttamishalukkuutta tiimin hyväksi sekä yleisesti energinen ja kehittymishaluinen ote työntekoon.

Tarjoamme sinulle

- monipuolisen ja vastuullisen työn kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä
- upean työyhteisön ja sitoutuneen tiimin, joka tekee merkityksellistä työtä Suomen sosiaali- ja terveyshuollon kehittämiseksi
- mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi tehtävään liittyen sekä miksi juuri sinä olisit oikea valinta tehtävään. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 31.10.2020 rekrytointijärjestelmämme kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa laskutuksen lähiesimies Sirpa Urpila p. 040 6688 529
tiistaina 13.10.2020 kello 13-14 sekä perjantaina 16.10.2020 kello 9-10