(Poistunut julkaisusta)

Laskuttaja
Urbaser Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020
 

”Haaveiletko taloushallinnon urasta? Haemme nyt Urbaserin taloushallintoon kesäavuksi LASKUTTAJAA Helsinkiin!

 

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä työskentelet osana pientä (6 hlöä) ja tiivistä taloushallinnon tiimiä. Päätehtäväsi on laskutukseen liittyvät tehtävät sekä laskutukseen liittyvien projektien hallinta. Käytössämme on mm. JHLWin -toiminnanohjausjärjestelmä, ja Microsoft-ohjelmat.

Tehtävä on määräaikaisuus välillä toukokuu – elokuu 2020, mutta toivoisimme, että pääsisit harjoittelemaan laskutusta jo huhtikuussa 1-2 pv viikossa. Määräaikaisen tehtävän jälkeen on mahdollisuus jatkaa vakituisena työntekijänä.

Hakijan profiili

Etsimme taloushallintoon suuntautunutta henkilöä, joka on kiinnostunut numeroista, hallinnosta ja loogisuutta ajattelukykyä vaativista tehtävistä. Olet esimerkiksi opiskelemassa tai valmistunut taloushallinnon merkonomiksi tai tradenomiksi pääaineena laskenta. Olet itseohjautuva, halukas oppimaan uusia asioita ja nautit myös rutiiniluontoisten tehtävien toteuttamisesta. Asenteesi on positiivinen, ja olet valmis tarttumaan eteen tuleviin haasteisiin. Kykenet työskentelemään tehokkaasti myös kiiretilanteissa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta tarkkuutta ja huolellisuutta vaativista tehtävistä taloushallinnon alalla, mutta työkokemus ei ole välttämätön.

 

 

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yrityksemme liiketoimintaa rennossa ja innostuneessa ilmapiirissä. Toimipaikka sijaitsee Helsingin Malmilla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa CFO Jari Sarpiola, puh. 040 536 7434.