(Poistunut julkaisusta)

Laskuttaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme jo hieman kokemusta kartuttanutta LASKUTTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereen keskustan läheisyyteen.

Päivittäiseen työtehtävääsi kuuluu laskutusprosessin eri osien hallinnoimista sekä tiliöintiä. Työ vaatii sujuvaa englannin- sekä suomen kielen taitoa, joten kerrothan meille kielitaidostasi. Asiakkaamme tarjoaa työhön selkeän perehdytyksen, jonka jälkeen työ on itsenäistä, mutta taustallasi on koko ajan osaavan tiimin tuki. Toivomme hakijalta oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde tulee päättymään kesäkuun viimeinen päivä. Työstä maksetaan kilpailukykyistä palkkaa ja työtä tehdään päivävuorossa ma-pe välillä.

Saat tehtäviisi tarjoamamme työsuhde-edut. Olemme reilu työnantaja ja kauttamme on helppoa ja turvallista työskennellä. Mikäli sinua kiinnostaa taloushallinon työtehtävät, niin haethan paikkaa pikaisesti osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävistä antavat Adeccolla Lauri Pelkonen (puh. 050 444 448 / lauri.pelkonen@adecco.fi Aloitamme hakemusten läpikäymisen jo hakuaikana.