(Poistunut julkaisusta)

Laskuttaja
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme

Laskuttaja

Etsimme uutta kollegaa laskutustiimiin pääkonttorillemme Kampin Sähkötaloon mahdollistamaan liiketoimintamme kasvua ja kehitystä. Myyntimme on kovassa vauhdissa ja viime vuonna lähetimme asiakkaillemme noin 3,5 miljoonaa laskua. Teemme yhdessä töitä vihreämmän tulevaisuuden puolesta ja toivomme, että löydämme huikean tyypin rakentamaan sitä kanssamme!

Laskutustiimissämme työskentelee kaikkiaan 10 ammattilaista ja neljän hengen lähitiimissä teet pääsääntöisesti mittaukseen perustuvaa energialaskutusta. Työnkuvasi on monipuolinen. Vastuullasi on sopimusten massalaskutukseen liittyviä tehtäviä ja yhteydenpitoa asiakkaisiimme sekä muihin yhteistyökumppaneihimme. Pääset aktiiviseen rooliin uuden asiakastietojärjestelmän käyttöönotossa laskutuksen osalta. Tuossa tehtävässä ratkaiset eteen tulevia haasteita sekä laadit ohjeistuksia uuteen järjestelmään liittyen.

Me suhtaudumme energia-alan kehittämiseen intohimoisesti ja teemme töitä paremman energiatulevaisuuden puolesta. Tavoitteemme on olla markkinoiden asiakaskeskeisin energiakumppani. Toimintaamme ohjaavat arvomme: Yhteistyön mestaruus, Ihmiseltä ihmiselle, Pane tuulemaan ja Maailmanluokan osaaminen. Toivomme, että arvomaailmamme kohtaavat ja että löydämme tiimiimme ammattitaitoisen ja asiakaspalveluhenkisen ihmisen. Tehtävässä viihtyy henkilö, joka nauttii tarkkuutta vaativasta työstä ja joka nappaa kuitenkin tarvittaessa nopeasti kiinni myös uusista tehtävistä. Työ on itsenäistä, mutta toimithan kuitenkin mielelläsi ja sujuvasti myös osana tiimiä ja eri yhteistyötahojen kanssa?

Onhan sinulla tehtävään soveltuva koulutus? Työssä menestymistä edesauttaa työkokemus mittaukseen perustuvista laskutustehtävistä. Kokemus FORUM- tai CAB-järjestelmistä sekä järjestelmien ylläpitotehtävistä katsotaan eduksesi. Jos kyseiset järjestelmät eivät ole sinulle vielä tuttuja, toivomme, että haluat ja pystyt sisäistämään nopeasti uusien ohjelmien käytön. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työhösi ja tarvittaessa tukenasi on koko Helenin laaja asiantuntijatiimi. Meillä sinulla on erinomainen mahdollisuus oppia ja kehittyä paitsi laskutuksen myös laajemmin energialiiketoiminnan prosessien osaajaksi.

Kiinnostuitko? Voit kysyä tehtävästä lisää tulevalta esimieheltäsi Eeva-Leena Hakamäeltä (puh. 040 548 6063, etunimi.sukunimi@helen.fi). Hän on parhaiten tavoitettavissa pe 17.1. klo 9 - 11 ja to 23.1. klo 13 - 15. Hakea voit sähköisellä lomakkeellamme, viimeistään 3.2. mennessä. Arvostamme kovasti, jos liität video-CV:n osaksi hakemustasi. Huomioithan, että haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana ja työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!