(Poistunut julkaisusta)

Laskuttaja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Pohjola Sairaala on terveyden ja hyvinvoinnin toimija, jossa jokainen saa olla mukana kehittämässä uutta asiakkaan hyväksi. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Asiakas on toimintamme keskiössä. Tehokkaan hoitopolun ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä. Meillä on rohkeus ja mahdollisuudet toimia uudella tavalla. Haastamme itsemme kehittämään palveluitamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ylivertaista terveyshyötyä.

 

Olemme kotimainen yritys ja kuulumme ryhmään, jonka omistavat asiakkaat. 

 

Etsimme Helsingin laskutustiimiin vakituiseen työsuhteeseen

 

Laskuttajaa

 

Tehtäviisi kuuluu vakuutus-, yritys- ja yksityishenkilöiden laskutus. Laskutuksen tiimiin kuuluu kuusi henkilöä, ja työskentelemme Pikku-Huopalahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

 

Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva taloushallintoon painottuva koulutus sekä kokemusta laskutukseen liittyvistä tehtävistä. Katsomme eduksi aiemman työskentelyn terveydenhuolto- tai vakuutusalalla sekä englanninkielen osaamisen. Toivomme, että olet kehittymishaluinen tiimipelaaja, jolla on positiivinen ja aktiivinen ote työhön. Omaksut uudet asiat nopeasti, ja tiimityöskentelijänä olet innokas ja joustava. Laskutukseen liittyvät järjestelmät ja Excel-osaaminen ovat sinun vahvuuksiasi.

 

Pohjola Sairaalassa työntekijät pääsevät kehittämään ja kehittymään ja  jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Pohjola Sairaala kuuluu OP Ryhmään ja sen kautta myös ison talon työsuhde-edut ovat käytössäsi.

 

Jos sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä Kristiina Keskitaloon torstaina 14.11. klo. 14-15 tai tiistaina 19.11. klo 9-10 puhelimitse 050 4632260 tai sähköpostitse kristiina.keskitalo@pohjola.fi.

Tiimimme odottaa innolla sinua, joten laitathan hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään tiistaina 22.11.2019

 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja haastattelut aloitamme sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jätä hakemista viimeiseen päivään.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

Pohjola Sairaala Oy on OP Ryhmän omistama terveyden ja hyvinvoinnin toimija, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa sekä lääkärikeskusta Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa. Pohjola Sairaalassa työskentelee yli 500 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. www.pohjolasairaala.fi