(Poistunut julkaisusta)

Laskuttaja
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019
Haemme asiakkaallemme kokoaikaista laskuttajaa.

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa laskujen esivalmistelu, laskutusmateriaalin koonti sekä laskutus. Käsittelet työssäsi myös myyntitilauksia sekä avustat toimitus- ja myyntijohtajaa asiakasrajapinnassa tapahtuvissa myynnin ja markkinoinnin tehtävissä.

Hakemamme henkilö osaa huolehtia monista tehtävistä samanaikaisesti sekä osaa priorisoida asiat ja toimia rauhallisesti ja tehokkaasti myös hektisissä tilanteissa. Työssä menestyy henkilö, jolla on positiivinen ja ulospäinsuuntautunut asenne ja joka nauttii asiakasrajapinnassa työskentelystä kontaktoimalla asiakkaita myös puhelimitse. Myös markkinointihenkisyydestä on tehtävän hoitamisen kannalta etua.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä kuuden kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijästä tulee asiakkaamme oma vakituinen työntekijä. Kyseessä on kokoaikainen työsuhde.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
Hyvää englannin kielen taitoa
Erinomaista Office-ohjelmien osaamista (Word, Excel)
Tarkkaa ja huolellisesta työotetta
Kokemusta ERP-järjestelmistä


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen ja haasteellisen työnkuvan, joka sisältää monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä kansainvälisesti toimivassa yrityksessä
Hyvät kehittymismahdollisuudet
Mukavan työyhteisön
Nykyaikaiset ja toimivat toimitilat sekä työvälineet


Arvostamme

Aikaisempaa kokemusta projektilaskutuksesta (esim. rakennusalalta)
Mahdollisuutta ja halua joustaa työajoissa


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko mahdollisuudesta? Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä hakemukseesi CV:si. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Mia Viskari
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy, Hämeenkatu 20, 4.krs., 33200 TAMPERE
050 449 1481, vaihde 030 047 2000
mia.viskari@staffpoint.fi www.staffpoint.fi