(Poistunut julkaisusta)

Laskuttaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2018

Etsimme kuljetuspalveluja tarjoavalle asiakkaallemme positiivisella luonteella ja reippaalla asenteella varustettua laskuttajaa. Tarjolla on hyvälle tyypille pitkäaikainen ja vakaa työpaikka kasvavassa yrityksessä.

Laskuttaja tekee töitä Vuosaaressa toimistossa mukavassa ja tiiviissä työporukassa joustavassa päivävuorossa. Työ vaatii tarkkuutta, omatoimisuutta ja rutiininsietokykyä. Tehtävässä pärjää toimistotehtävistä työkokemusta omaava henkilö, joka ymmärtää logistiikan prosesseja ja on kiinnostunut kuljetustoiminnoista. Kokemus huolinta-, kuljetus-, kuljetusvälitys- tai satamatoiminnoista on ehdottomasti eduksi paikkaa hakiessa.

Haemme tehtävään motivoitunutta, pitkäaikaiseen työpaikkaan sitoutuvaa ja oppimiskykyistä henkilöä, jolla riittää intoa osallistua oman ja organisaation toiminnan kehittämiseen. Laskuttajan työtehtävät koostuvat pääosin laskutuksesta ja muista toimistotehtävistä. Tehtävässä tarvitaan kohtuullista englannin kielen kirjallista taitoa sekä sujuvaa suomen kielen osaamista.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi meille palkkatoiveineesi pikaisesti. Tehtävässä on mahdollista aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä!