(Poistunut julkaisusta)

Laskuttaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Etsimme asiakkaallemme teknistä laskuttajaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden loppuun asti. Tehtävä voi mahdollisesti jatkua määräaikaisuuden jälkeen. Työntekijän toivotaan aloittavan mahdollisimman pian.

Tehtävässä toimit teknisessä laskutuksessa laskuttaen esimerkiksi huoltotöitä asentajien työraporttien perusteella. Tehtävään on kattava perehdytys, mutta eduksi katsotaan aikaisempi kokemus vastaavista laskutustehtävistä sekä ymmärrystä katelaskennasta teknisessä ympäristössä. On siis eduksi, että oivallat mahdollisia virheitä laskujen perusteena olevissa työraporteissa. Näin takaat laadukkaan laskutusprosessin omalta osaltasi!

Menestyäksesi tehtävässä aiemman kokemuksen lisäksi sinulla tulisi olla hyvät IT-taidot sekä kokemusta järjestelmien käytöstä. Työotteesi on tarkka ja huolellinen, mutta olet silti nopea oppimaan ja sisäistämään uusia asioita. Otat myös rohkeasti vastuun työstäsi sekä nautit tiimissä työskentelemisestä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään mukavassa tiimissä, samalla saaden lisää kokemusta laskuttamisesta. Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus mahdollisimman nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin 13-14.