(Poistunut julkaisusta)

Laskuttaja, suorarekrytointi, Urbaser Oy
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Haaveiletko taloushallinnon urasta? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Urbaserin taloushallintoon LASKUTTAJAA Helsinkiin!

Yritysesittely

Urbaser Oy (ent.RenoNorden) on kokonaisvaltainen ympäristöhuollon palvelutoimittaja, joka on erikoistunut ympäristöhuollon jätemateriaalivirtojen hallintaan sekä ympäristöalan informaatio- ja asiantuntijapalveluihin. Palvelukokonaisuuksien tuottaminen perustuu omaan tuotantoon sekä hallittuun verkostoitumiseen. Asiantuntija-, informaatio- ja tietojärjestelmäpalvelut yhtiö tuottaa itse.

Urbaser Oy:n liikevaihto on noin 35 MEUR ja kokonaishenkilöstömäärä noin 300. Yhtiö kuuluu maailman laajuiseen Urbaser S.A. -konserniin (liikevaihto 1,7 miljardia euroa), jonka pääkonttori sijaitsee Madridissa.

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä työskentelet osana pientä ja tiivistä taloushallinnon tiimiä. Päätehtäväsi on laskutukseen liittyvät tehtävät sekä laskutukseen liittyvien projektien hallinta. Raportoit suoraan talouspäällikölle. Käytössämme on mm. JHLWin -toiminnanohjausjärjestelmä. Tehtävä on aluksi määräaikaisuus, 9 kuukautta, mutta tehtävään sisältyy mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen.

Hakijan profiili

Etsimme taloushallinnon tulevaisuuden tähteä, joka on kiinnostunut numeroista, hallinnosta ja loogista ajattelukykyä vaativista tehtävistä. Koulutukseltasi olet esimerkiksi taloushallinnon merkonomi tai tradenomi. Olet itseohjautuva, halukas oppimaan uusia asioita ja nautit myöskin rutiiniluontoisten tehtävien toteuttamisesta. Asenteesi on positiivinen, ja olet valmis tarttumaan eteen tuleviin haasteisiin. Kykenet työskentelemään tehokkaasti myös kiiretilanteissa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta tarkkuutta ja huolellisuutta vaativista tehtävistä sekä Excelin käytöstä.

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa yritystä rennossa ja kansainvälisessä organisaatiossa. Palveluksessamme pääset kehittymään alan ammattilaiseksi, ja saat uusia vastuita. Toimipaikka sijaitsee Helsingin Malmilla.

Kiinnostuitko?

Uniflex toimii asiakkaan kumppanina rekrytointiprosessissa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella Uniflexin järjestelmään. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa HR konsultti Laura Honkanen, puh. 040 689 5300. Parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 9-15.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi