(Poistunut julkaisusta)

Laskuttaja / reskontranhoitaja
Haklift Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020
Haklift Oy
Haklift Oy on Suomen markkinoiden johtava nostovälineiden ja kuormanvarmistuksen tuotteiden ja ratkaisujen toimittaja, jonka kattava varasto, laaja tuotevalikoima ja hyvät yhteydet Kaarinasta takaavat nopeat toimitukset ympäri Suomea ja pohjoismaita. Yhtiö työllistää Kaarinassa 36 henkilöä. Haklift Oy kuuluu Axel Johnson International -konserniin, joka on ruotsalaisessa yksityisomistuksessa yli 110 yrityksellä 28 eri maassa ja 950 milj. € liikevaihdolla. Axel Johnson Internationalissa on kuusi eri liiketoiminta-aluetta Hakliftin kuuluessa Lifting Solutions -ryhmään.
Toimenkuva
Haemme nyt Hakliftin pieneen ja ketterään taloushallinnon tiimiin äitiysloman sijaista laskuttajan/reskontranhoitajan tehtävään. Tehtävässä saat hoitaaksesi päivittäiset myyntilaskut, osto- ja myyntireskontran, laskujen maksatuksen, kirjanpito- ja muita talousosaston tehtäviä sekä myös erilaisia toimiston juoksevia tehtäviä. Työssäsi käsittelet paljon Suomen ulkopuolelta tulevia laskuja, joten englannin kielen taito on tässä tehtävässä erittäin tärkeä. Tehtävään valitun henkilön työsuhde alkaa 24.3.2020 tai sopimuksen mukaan.
Odotamme sinulta
Englannin kielen taidon lisäksi sinulla tulee olla kokemusta vastaavista tehtävistä jo muutaman vuoden ajalta. Ymmärrät kirjanpidon jaksotusten sekä eri kustannuspaikkojen tärkeyden ja osaat priorisoida töitäsi. Työotteesi on tarkka ja täsmällinen eivätkä rutiinit pelota sinua. Hallitset luonnollisesti Excelin käytön ja kannat työstäsi vastuuta.
Muut tiedot
Tarjoamme oman työhuoneen ja nykyaikaiset työskentelyolosuhteet sekä luonnollisesti ne parhaimmat työkaverit! Täytäthän työhakuprofiilisi sivuillemme oheisesta linkistä 1.3.2020 mennessä ja muista liittää mukaan CV:si palkkatoiveineen. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa, joten nyt kannattaa toimia nopeasti! Mahdollisiin tiedusteluihin tehtävän osalta vastaa Eezyn HR-asiantuntija Aivi Elo puh. 040 307 5014. Parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 9:00-15:00.
Kesto
n. 9 kk
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 01.03.2020 mennessä.