(Poistunut julkaisusta)

Laskuttaja osa-aikainen Lauttasaari
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2018

Esittely

Etsimme asiakkaallemme, joka kuuluu maailmassa alansa johtavaan asiantuntijaorganisaatioon ja on Suomessa markkinajohtaja, reipasta ja järjestelmällistä

Osa-aikaista laskuttajaa

määräaikaiseen tehtävään ainakin 31.12.2018 saakka. Työaika on n. 60 % kokoaikatyöstä. Työajan sijoittaminen päiväkohtaisesti on sovittavissa joustavasti. Yksikkö, johon henkilöä haetaan, toimii Lauttasaaressa Särkiniementiellä. Työ alkaa heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Työtehtävät

- laskutus ja muut toimistotyöt
- asiakas- ja projektitietojen ylläpito ja hallinnointi
- tarjousten ja sopimusten ylläpito ja hallinnointi

Edellytykset

- olet järjestelmällinen ja aktiivinen
- olet palveluhenkinen ja ajattelet asiakaskeskeisesti
- sinulla on hyvä tietotekniset taidot (MS Office, Oracle e-Business Suite)
- puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle joustava työn, mukavan työyhteisön ja erinomaisen mahdollisuuden päästä työskentelemään asiantuntijaorganisaatiossa.

Lisätiedot

Haethan pikaisesti ilmoituksen ohjeiden mukaisesti. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä ota yhteys 26.3.2018 alkaen Poolia Suomi Oy:n Key Account Manager HR Arja Kuntsi-Sinkkonen puh. 020 7290834

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".