(Poistunut julkaisusta)

Laskuttaja & Luotonvalvoja, Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Haemme nyt nopealla aikataululla lyhyeen projektiin kahta henkilöä seuraaviin rooleihin:

Laskuttaja ja Luotonvalvoja.

Luotonvalvojana tehtäviisi kuuluu mm. asiakkaiden luottokelpoisuuden seuraaminen ja luottotietojen ylläpito, luottohakemusten käsittely, myyntisaatavien perintä sekä asiakaspalvelu puhelimitse.

Laskuttajalle tarjoamme monipuolisen työn laskutustehtävien parissa, johon kuuluu laskutuksen lisäksi asiakaspalvelu laskutusasioissa sähköisesti tai puhelimitse

Kummassakin tehtävässä on tärkeintä numerotarkkuus sekä aiempi kokemus taloushallinnon tehtävistä. Projektin kesto on n 2-3 kuukautta ja jatkon mahdollisuutta tarkastellaan projektin edetessä. Työ tapahtuu arkisin toimistyöajan puitteissa ja työ sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella pääkaupunkiseudulla. Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta vastaavasta roolista ja oma-aloitteista työotetta.

Odotamme sinulta reipasta asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oma-aloitteisuutta. Työ vaatii loogista päättelykykyä ja rohkeutta saattaa asiat päätökseen ripeästi. Sopiva koulutustausta tehtävään voi olla esimerkiksi laskentatoimen merkonomi/tradenomi. Toivomme sinun omaavan hyvät tietotekniset taidot ja etenkin Excelin hyvän taidon.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen määräaikaisen projektin sekä mahdollisuuden antaa työnäyte asiakkaallemme. Palkkaus on kilpailukykyinen. Kummassakin tehtävässä aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään lokakuun alusta.

Lähetäthän hakemuksesi sivustomme kautta mahdollisimman pian, sillä etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä. Ilmoitathan myös hakiessasi, että kummasta tehtävästä olisit kiinnostunut vai kummastakin. Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.