(Poistunut julkaisusta)

Laskuttaja, kokoaikainen, Suomen Kaukokiito Oy, Tampere
Suomen Kaukokiito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019
Oletko luonteeltasi tarkka sekä omaat analyyttisen työotteen? Onko sinulla aiempaa kokemusta laskutukseen liittyvistä työtehtävistä? Hallitsetko MS Officen käytön? Mikäli vastasit kyllä, meillä voi olla paikka sinulle tarjolla!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Suomen Kaukokiito Oy:lle, laskuttajaa 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.
  
Laskuttajan työtehtäviisi kuuluu tilitys ja laskutus sekä asiakaspalvelu. Lisäksi hoidat myös muita palvelukeskuksen tehtäviä ja autat osaltasi asioiden sujuvaa hoitamista. Tehtävässä pärjää henkilö, joka suoriutuu hyvin hektisessä työympäristössä sekä omaa nopeaa ongelmanratkaisukykyä. Sinulla on halua ja osaamista tarjota erinomaista asiakaspalvelua sekä joustavuutta tilanteen niin vaatiessa. Hyvät tietoteknikset taidot sekä halu ottaa haltuun uusia järjestelmiä vievät sinut pitkälle.

Ahkera ja maanläheinen tiimipelaaja. Kaukokiitolaisen tunnistaa ennen kaikkea asenteesta. Kaukokiito on yli 2000 ammattilaisen muodostama yhteisö, jossa arvostetaan rehellistä tekemisen meininkiä ja vilpitöntä kehittymisen halua. Kaukokiito on suomalaisten perheyritysten omistama valtakunnallinen kuljetusjärjestelmä, joka on palvellut kasvollisesti suomalaista elinkeinoelämää jo 65 vuotta. Lisätietoja: https://www.kaukokiito.fi/.

Pääasialliset tehtävät
 • Tilitys
 • Laskuttaminen
 • Asiakaspalvelu sekä palvelukeskuksen muut tehtävät

Odotamme sinulta
 • Aikaisempaa relevanttia kokemusta laskutuksesta
 • Soveltuvaa koulutustaustaa esim. Kaupalliselta tai logistiikan puolelta
 • MS Office -ohjelmien hallintaa
 • Hyviä työyhteisötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä

Tarjoamme sinulle (mahdollisuuden)
 • Osaavan tiimin ympärillesi
 • Kiinnostavan työpaikan
 • Mukavan työskentely-ympäristön
 • Hyvät tiimikaverit

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 29.09.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.