Laskuttaja, kesätyö
Nevel Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Etsitkö ensimmäistä oman alan kesätyöpaikkaa? Kiinnostaako sinua laskutuksen ja asiakaspalvelun tehtävät? Pystytkö palvelemaan asiakkaita suomen kielen ohella myös ruotsiksi? Haluatko päästä näkemään, millaista työskentely on kehittyvässä ja dynaamisessa energiayhtiössä? Tämä voi olla sinun tilaisuutesi!

Haemme asiakkaallemme Nevel Oy:lle kesätyöntekijää laskutuksen ja asiakaspalvelun tehtäviin. Työt alkavat kesäkuussa ja päättyvät tilanteesi mukaan elokuun aikana.

Tulet työskentelemään osana pientä tiimiä, jossa henkilöitä työskentelee sekä Suomessa, Ruotsissa että Virossa. Esimerkkityöpäiväsi voi alkaa sillä, että vastailet asiakassähköposteihin koskien esimerkiksi maksuaikoja tai laskujen oikeellisuutta. Kello yhdeksän aukeaa puhelinlinja ja vastaanotat puheluita sekä suomalaisilta että ruotsalaisilta asiakkailta.

Puheluiden välissä pääset myös osallistumaan asiakaslaskutukseen sisältäen laskujen teon, lähetyksen ja mahdolliset selvitykset laskuihin liittyen. Puhelinvaihde sulkeutuu kello 15, jonka jälkeen pääset päivittämään tarvittavat tiedot järjestelmiin, viimeistelemään laskut sekä vastaamaan vielä muutamaan asiakassähköpostiin. Työhösi voi kuulua myös muita tehtäviä, kuten sopimushallintaa.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan tärkeintä on innokas asenne oppia uutta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja pysyt rauhallisena haastavissakin tilanteissa ja asiakaskohtaamisissa. Varsinkin kuukauden vaihde on laskutuksen osalta hektistä aikaa, joten toivomme, että kykenet pitämään useita lankoja käsissä samanaikaisesti ja omaat hyvään paineensietokyvyn. Asiakaspalvelutiimi palvelee Suomen ohella Ruotsin asiakkaita, joten sinun tulee pystyä työskentelemään suomen ohella myös ruotsin ja mahdollisesti englannin kielellä.

Tämä voi olla erinomainen mahdollisuus kerryttää arvokasta työkokemusta oman alasi työtehtäviin liittyen. Voit olla esimerkiksi taloushallinnon opiskelija, joka kaipaa kokemusta laskutuksen puolelta, teknisemmän puolen opiskelija, jota kiinnostaa mahdollisesti työskentely energia-alan yrityksessä tulevaisuudessakin tai ihan kuka vaan, joka haluaa mielenkiintoisen kesätyöpaikan mukavassa porukassa.

Nevel on dynaaminen ja kehittyvä yritys, jossa voi olla sinulle mahdollisuuksia ensi kesän ohella myös tulevaisuudessa. Saat kattavan perehdytyksen ja tuen työskentelysi eri vaiheissa. Päivät ovat vaihtelevia ja täynnä kohtaamisia erilaisten ihmisten kanssa. Pääset varmasti oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi tulevaisuuden asiantuntijana.

Kiinnostuitko? Käy jättämässä hakemuksesi ja CV:si heti tai viimeistään 28.2.2021. Asiakas haastattelee ehdokkaita viikoilla 10-12 ja olemme viimeistään silloin yhteydessä kaikkiin ehdokkaisiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Baronan rekrytointikonsultti Erica Ollikainen erica.ollikainen@barona.fi / 050 592 7866

Tiedustelut puhelimitse tiistaina 23.2 klo 8-10 tai keskiviikkona 3.3. klo 15-16

Tiedustelut puhelimitse tiistaina 23.2 klo 8-10 tai keskiviikkona 3.3. klo 15-16

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot