Laskuttaja - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020
Otava Markkinapaikat Oy tarjoaa tehokkaita ja digitaalisia ratkaisuja kaupankäyntiin ja on yksi Suomen suurimmista markkinapaikoista. Otava Markkinapaikat Oy toimii Nettix Oy:n puitteissa ja sen tuoteperhe kattaa yli 20 suomalaisille tärkeää ja tuttua tuotetta kuten Nettiauto, Konepörssi ja Ampparit. Tuotteidemme kautta tuomme helppoja ja luotettavia ratkaisuja ajoneuvojen omistajuuden, kaupankäynnin ja tiedonhallinnan tarpeisiin. Otava Markkinapaikat Oy on osa Otava Konsernia.
Etsimme asiakkaallemme Otava Markkinapaikat Oy:lle Helsingin Pasilaan kokenutta, oma-aloitteista ja tarkkaa kokoaikaista laskuttajaa määräaikaiseen noin kuusi kuukautta kestävään työsuhteeseen. Jatko määräaikaisuuden lopussa on mahdollinen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtävän kuvaus 

Päätehtäväsi on yrityksen laskutuksen hoitaminen, jonka lisäksi tehtävääsi sisältyy muita yleisiä taloushallinnon tehtäviä. Työtehtäviisi kuuluu myös muun muassa uusien laskumääräimien käsittely, laskumuutosten ja hyvityksien tekemistä sekä maksujen täsmäyttämistä. Autat lisäksi asiakkaita tarvittaessa erilaisissa laskutukseen liittyvissä kysymyksissä sekä puhelimitse että sähköpostitse. Olet osana kolmen hengen tiivistä taloushallinnon tiimiä. Laskutuksessa nykyisin käytössä oleva järjestelmä on Dynamics AX. Arvostamme taloushallinnon työssä tarvittavaa aikaisempaa kokemusta, järjestelmien tuntemusta sekä ajantasaista Excel-osaamista.

Toivomme sinulta 

Odotamme sinulta tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Kannat aina vastuun omista ja tiimisi tehtävistäsi alusta loppuun, ja kykenet toimimaan sekä itsenäisesti kuin myös tiimin jäsenenä. Arvostamme erityisesti numerotarkkuuttasi ja näkemystäsi taloushallinnon tehtäväkokonaisuuden hallinnasta. Vaalimme toiminnassamme asiakaslähtöistä toimintatapaa ja arvostammekin kykyäsi viestiä asiat ystävällisesti, mutta myös selkeän jämäkästi sidosryhmillesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mukavassa työyhteisössä yhdessä osaavien ja ammattiylpeiden kollegojen kanssa. Työyhteisössä vallitsee avoin, auttavainen ja välitön ilmapiiri. Pääset osaksi hienoa työkulttuuria, jossa annetaan mahdollisuuksia kasvaa ja oppia yhdessä muiden kanssa!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 23.2.2020 mennessä osoitteessa alta olevasta painikkeesta Kaislanetissä, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot