(Poistunut julkaisusta)

Laskuttaja - Espoo
NCS Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019
NCS Finland Oy on suomalainen voimakkaasti kasvava kuljetus- ja logistiikka-alan yritys, joka on erikoistunut koko Euroopan kattaviin maantiekuljetuksiin. Yritys on perustettu vuonna 2002 ja vuoden 2018 liikevaihtomme oli 25,5 milj. euroa.

Etsimme yhteistyössä asiakkaamme NCS Finland Oy:n kanssa asiakaspalveluhenkistä laskuttajaa vakituiseen työsuhteeseen Espoon Matinkylään hyvien kulkuyhteyksien varrelle.  Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Laskuttajana tulet työskentelemään osana ammattitaitoista ja mukavaa työyhteisöä. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu monipuolinen asiakaspalvelu, kuljetustoimeksiantojen laskuttaminen ja laskutusprosessien kehittäminen, sekä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa niin koti- kuin ulkomailla sekä muita taloushallinnon tehtäviä. Työntekijänä olet tarkka, luotettava, huolellinen ja vastuuntuntoinen.

Tulevalta asiakaspalveluhenkiseltä laskuttajalta toivomme

  • muutaman vuoden aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta esim. merkonomi tai tradenomi
  • kiinnostusta logistiikka- ja kuljetusalaa kohtaan
  • asiakaspalveluhenkisyyttä ja aitoa halua toimia ihmisten kanssa
  • hyviä vuorovaikutustaitoja niin puhelimitse kuin sähköpostitse
  • aktiivista ja vastuuntuntoista työotetta
  • oma-aloitteisuutta ja aitoa halua olla mukana kehittyvässä yrityksessä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito eduksi esim. saksa, ruotsi tai italia
NCS Finland Oy työnantajana tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön sekä hyvät työsuhde-edut.
Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, niin voit olla yhteydessä Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruoholaan, puh. 030 6090 513. Tavoitat Jaanan parhaiten perjantaina 4.10. klo 8-9 ja maanantaina 14.10. klo 9-10. Olisitko sinä NCS Finland Oy:n uusi asiakaspalveluhenkinen laskuttaja? Jos koet tämän tehtävän omaksesi ja haluat työskennellä osana iloista ja ammattitaitoista työyhteisöä, niin jätä hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera 27.10. mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi . Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.