(Poistunut julkaisusta)

Laskunvälityspalveluiden tuotepäällikkö
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Haemme nyt tuotepäällikköä vahvistamaan kasvavaa ja kehittyvää laskunvälityksen ja reskontrapalveluiden liiketoimintaamme. Rooli on Intrumilla uusi, joten sinulla on mahdollisuus myös itse vaikuttaa työnkuvaasi kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta.

Tuotepäällikön roolissa

  • Vastaat laskunvälityspalvelumme tuotekehityksestä. Seuraat ja analysoit markkinoiden, asiakastarpeiden sekä kilpailutilanteen kehittymistä, ja näiden pohjalta johdat ja viet dynaamisesti eteenpäin tuotteen roadmapia.
  • Toimit tuotteen asiantuntijana niin asiakasrajapinnassa, sisäisten sidosryhmien kanssa kuin yhteistyö-/alihankintakumppaneidenkin kanssa. Tuet ja ohjaat myyntiä ja markkinointitoimenpiteitä sekä käyt aktiivista keskustelua tuotteelle tärkeiden kumppanien kanssa.
  • Optimoit tuotteen kannattavuutta sekä liikevaihdon- ja kulurakenteen kehittymistä. Seuraat ja raportoit asiakaskannattavuutta.

Toivomme sinulta

  • kokemusta ja näkemystä välityspalveluiden alalta. Luotonhallintaan tarjoamme sinulle hyvän ja kattavan perehdytyksen
  • riittävää aiempaa työkokemusta vastaavanlaisesta työtehtävistä
  • vahvaa kaupallista / liiketoiminnallista taustaa lisättynä hyvällä teknisellä ymmärryksellä
  • dynaamista työskentelytapaa ja iloista asennetta
  • hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
  • sujuvaa englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kehittyvässä liiketoimintaympäristössä sekä kansainvälisen organisaatiomme tuen ja kehittymismahdollisuudet. Työtehtävä tarjoaa laajasti mahdollisuuksia kehittää omaa ammattitaitoasi. Meillä työskentelet rennossa ja ammattimaisessa porukassa hyvien työsuhde-etujen siivittämänä.

Viihtyisät ja modernit toimitilamme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Turussa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työpisteesi voi sijaita millä tahansa Intrumin toimistolla ja tarjoamme hyvät työvälineet myös etätyöskentelyyn. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta, eniten Jyväskylä - Helsinki -akselilla.  Raportoit tehtävässäsi lasku- ja reskontrapalvelun osastopäällikölle.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Anna Johnson-Ferguson, p. 050 364 9582.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.9.2019.