Laskunkäsittelijä, kokoaikainen, SOK Palveluässä, Kajaani
SOK / Palveluässä Kajaani

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021
Oletko kiinnostunut taloushallinnon toimistotehtävistä? Haluatko kerryttää työkokemusta mukavassa työporukassa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Laskunkäsittelijä! 
 
Etsimme sinua 
Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, SOK Palveluässälle, innokasta laskunkäsittelijää tammikuuhun 2022 saakka kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen Kajaaniin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan SOK:lle. 

Laskunkäsittelijän tehtävässä työhösi kuuluu muun muassa laskujen käsittelyä SAP-järjestelmässä sekä niiden lajittelua ja skannausta. Tämän lisäksi tehtävässä tarjotaan asiakaspalvelua mm. tavarantoimittajille sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Aiempaa taloushallinnon kokemusta ei vaadita ja olennaisempaa on into ja kiinnostus näihin tehtäviin!

Asiakasyritys
Palveluässä on SOK Talouteen kuuluva taloushallinnon palvelukeskus. Palveluässän kautta kulkee lähes kaikki S-ryhmään kuuluvien yritysten osto- ja myyntilaskut, maksuliikenne, matkalaskut ja paljon muuta. Kokonaisuudessaan SOK Talous vastaa SOK-yhtymän taloussuunnittelusta ja -seurannasta sekä koko S-ryhmän taloustoimintojen kehittämisestä ja yhteisten talous- sekä palkkahallintopalveluiden tuottamisesta. Lisätietoja S-ryhmästä: https://s-ryhma.fi/tietoa-meista/tietoa-s-ryhmasta
 
Pääasialliset tehtävät 
 • Laskujen käsittely SAP-järjestelmässä
 • Laskujen lajittelu ja skannaus
 • Asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse
 
Odotamme sinulta 
 • Reipasta, positiivista ja oma-aloitteista työotetta
 • Kokemus taloushallinnosta esim. opintojen kautta katsotaan eduksi
 • Suomen ja englannin kielen taitoa
 • Hyviä IT-taitoja esim. Excelin saralla
 
Tarjoamme sinulle
 • Tilaisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta ja kehittää taitojasi
 • Hyvän perehdytyksen ja hyvin opittavissa olevat tehtävät
 • Erinomaiset S-ryhmän työsuhde-edut 
 • Mukavan työyhteisön
 • Viihtyisät ja modernit industrial-henkiset työtilat
 • Yrityskulttuurin, jossa työntekijää arvostetaan
Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 24.6.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Valtteri Kainulainen (valtteri.kainulainen@clevry.com).
 
Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan sähköpostitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. 

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.
 
Lisätietoa Clevrystä 
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot