(Poistunut julkaisusta)

Laskuautomaatiokoordinaattori
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Palatko halusta olla mukana kehittämässä tulevaisuuden automatisoituja prosesseja?

Haemme joukkomme kehityshaluista ja energistä henkilöä, joka on kiinnostunut ostolaskujen automatisoinnista. Määräaikainen tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää vuoden loppuun.

Laskuautomaatiokoordinaattorina edistät jo tunnistettuja automatisoitavia laskukokonaisuuksia ja haet samanaikaisesti aktiivisesti uusia kehityskohteita. Suunnittelet ja teet automatisointia yhteistyössä talouden, hankinnan, liiketoiminnan ja toimittajien kanssa.

Odotamme, että hallitset kirjanpidon perusasiat ja osaat ostolaskuihin liittyvät arvonlisäverotuksen säännöt. Sinulla on myös hyvät Excel-taidot ja osaat tulkita sujuvasti teappsxml-verkkolaskusanoman sisältöä. Kokemus Basware-järjestelmistä ja P2P-prosesseista on tehtävässä eduksi

Pystyt edistämään itsenäisesti useita tehtäväkokonaisuuksia samanaikaisesti. Olet joustava, ja sinulla on paineensietokykyä sekä innostus laskujen automatisoinnin kehittämiseen. Osaat kommunikoida selkeästi, ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä ruotsin kielen tyydyttävää hallintaa. Toivomme, että sinulla on taloushallinnon tradenomin koulutus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän VR Groupin talouden palvelukeskuksessa, mukavat työkaveri ja nykyaikaiset työtilat Isossa Pajassa Länsi-Pasilassa.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 24.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja antaa Eija Laatunen puh. 040 8634 265. Yhteydenotot 18.3. ja 20.3. klo 13.00-14.00.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.