(Poistunut julkaisusta)

Laskentatoimen lehtori
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Haemme joukkoomme Helsinkiin

laskentatoimen lehtoriamääräaikaiseen työsuhteeseen 1.1.-30.6.2021.

Laskentatoimen lehtorina autat opiskelijoita kehittymään osaaviksi taloushallinnon asiantuntijoiksi. Työelämäkokemuksen ja yrityskontaktiesi kautta tuot opetukseen aitoja yritysesimerkkejä opiskelijoiden ratkottavaksi. Haluat työskennellä vaihtuvissa osaamistiimeissä ja viihdyt hyvin opiskelijoiden parissa. Kehittävä työskentelyote on sinulle luontaista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää työkokemusta itsenäisestä ja monipuolisesta taloushallinnon työstä. Arvostamme laaja-alaista osaamista laskennasta. Olet työskennellyt esimerkiksi taloushallinnon palvelukeskuksen tiimin vetäjänä, controllerina tai talouspäällikkönä.

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja koulutus- tai opetuskokemusta. Kyky opettaa englannin kielellä on myös eduksi.

Tarjoamme merkityksellisen työn ja osaavien kollegoiden verkoston jatkuvasti kehittyvässä ja uudistuvassa toimintaympäristössä. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutusohjelmajohtaja Marjo-Kaisa Ohlsbom, puh. 040 4887109 ti 27.10. klo 9-10 ja to 29.10. klo 16-17.

Hae tehtävää viimeistään 12.11.2020. Liitä hakemukseesi CV.