(Poistunut julkaisusta)

Laskentatoimen lehtori
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Haemme Liiketalouden yksikköön

laskentatoimen lehtoria

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.2.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Laskentatoimen lehtorina autat opiskelijoita kehittymään osaaviksi ja yrityselämän vaatimukset täyttäviksi taloushallinnon ammattilaisiksi. Laajojen yrityskontaktiesi kautta tuot opetukseen aitoja yritysesimerkkejä opiskelijoiden ratkottavaksi. Haluat työskennellä opettajatiimeissä ja viihdyt hyvin opiskelijoiden parissa. Annat vahvan panostuksen koulutuksen kehittämiseen ja osallistut monipuolisesti erilaisiin hankkeisiin ja yhteistyöprojekteihin koko Haaga-Helian tasolla.

Edellytämme vahvaa työkokemusta taloushallinnon alalta. Olet työskennellyt esimerkiksi pääkirjanpitäjänä, controllerina tai talouspäällikkönä. Sinulla on kokemusta itsenäisestä ja monipuolisesta taloushallinnon työstä. Katsomme eduksi osaamisen palkanlaskennasta, taloushallinnon prosessikehityksestä ja tilintarkastuksesta. Lisäksi odotamme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vähintään kolmen vuoden työkokemusta tehtävään soveltuvalta alalta ja pedagogista pätevyyttä tai valmiutta pedagogisten opintojen suorittamiseen vaaditussa ajassa.

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin ja hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutusohjelmajohtaja Tuula Saario, p. +358 40 530 9066, 6.11. klo 12.30 - 13.30 ja 19.11. klo 10 - 11.

Hae tehtävää viimeistään 21.11.2018. Liitä hakemuslomakkeeseen CV.