(Poistunut julkaisusta)

Laskentasihteeri
Den Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Etsimme sinua uusi laskentasihteerimme!

Tule menestymään kanssamme! DENin voimakkaasti kasvava liiketoiminta tarvitsee lisää ammattilaisia upeaan joukkoonsa. Haemme Oulunsalon toimistolle tilaustiimiin laskenta-/tilaussihteeriä.

Tuleva työnkuvasi tulee olemaan monipuolinen ja vahvasti lukupainotteinen sisältäen budjetointiin, työhinnoitteluun sekä materiaalitilauksiin liittyviä tehtäviä. Työtehtävät vaativat tarkkuutta ja huolellisuutta. Arvostamme oma-aloitteista työotetta ja tiimityöskentelytaitoja sekä rohkeutta tuoda oma persoona tiimiin ja muuhun työyhteisöön. Työssä menestymisessä auttaa kokemus tai koulutus rakentamisen toimialalta.

Me DENillä tarjoamme alan johtavan, kasvavan ja kehittyvän yrityksen tuen ja kilpailukykyiset edut. Kehittämme jatkuvasti työyhteisöämme muun muassa Great Place to Work -mallin avulla ja tavoitteenamme on olla alan paras työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa tilaustoiminnan vastaava Katja; 040 193 7509 tai katja.lepisto@den.fi. Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 10.6.2018 mennessä sähköpostilla katja.lepisto@den.fi. Toimi heti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.