(Poistunut julkaisusta)

Laskentapäällikkö/kustannusinsinööri
NCC Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Voit olla kokenut kustannuslaskennan ammattilainen tai motivoitunut kustannusinsinöörin alku, jolla on halua kehittyä alan ammattilaisen rinnalla. Tehtävä ja tehtävänimike muodostuvat osaamisesi mukaan.

Tule vahvistamaan osaavaa Häme-Uusimaan alueen joukkuettamme! Monipuolinen toimintamme kattaa niin toimitilojen, julkisten rakennusten ja asuntokohteiden rakentamisen kuin korjausrakentamisen vaihtelevat kohteet. Vaativat ja mielenkiintoiset kohteemme tarjoavat monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi edistyksellisessä ilmapiirissä ja kokeneiden kollegoiden tukemana. Haemme nyt laskentapäällikköä/kustannusinsinööriä Lahden toimipisteeseemme.

Tehtäväsi NCC:llä
Laskentapäällikkönä vastaat projektikohtaisesta urakkalaskennasta sekä KVR-tarjoustoimintaa tukevasta rakennusosa-arvioiden laadinnasta. Toimit myös yksikön kustannusinsinöörien esimiehenä kuuluen yksikön johtoryhmään.

Kustannusinsinöörinä olet keskeisessä roolissa yksikön kustannus- ja tarjouslaskennassa, rakennushankkeiden kustannusten arvioinnissa ja työmaiden kustannustavoitteiden määrittelyssä. Laadit itsenäisesti kustannusarvioita (määrälaskenta ja hinnoittelu) yhdessä hankinnan ja toteutuksen kanssa. Lisäksi osallistut suunnittelun kustannusohjaukseen yhteistyössä markkinoinnin ja asiakkaan kanssa.

Odotuksemme sinulle
Meille on tärkeää, että haluat olla mukana kehittämässä toimivaa, motivoitunutta ja osallistuvaa tiimiä ja osaat toimia yhteistyössä kaikkien oleellisten sidosryhmien kanssa.
Kokemus ja taidot, joita toivomme sinulta:
- Rakennusalan insinööri- tai rakennusmestarikoulutusta tai muuta soveltuvaa koulutusta
- Työmaakokemusta sekä kokemusta rakennusalan kustannuslaskentatehtävistä
- Tavoitteellista ja järjestelmällistä työskentelytyyliä sekä kykyä keskittyä yksityiskohtiin
- Itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta
- Joustavuutta ja paineensietokykyä
- Yhteistyökykyä

Tule kasvamaan kanssamme
Hae paikkaa 31.1.2019 mennessä rekisteröimällä hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan linkin kautta.

NCC:n visiona on uudistaa toimialaa ja tarjota ylivertaisia, kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. Kehitämme ja rakennamme tulevaisuuden toiminta- ja työympäristöjä, asumista ja infrastruktuuria. Rehellisyys, kunnioitus, luottamus ja edistyksellisyys ovat arvojamme, jotka ohjaavat kaikkiaan 18 000 hengen työtä NCC:llä

Lisätietoja tehtävästä antaa

Aluejohtaja Jarmo Saviranta jarmo.saviranta@ncc.fi tai 050-358 7134