(Poistunut julkaisusta)

Laskentapäällikkö
Novart Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Kiinnostaako Sinua työ, jossa saat haastaa totuttuja toimintatapoja ja tuoda uusia näkökulmia liiketoiminnan kehittämiseen numeroiden valossa? 

Etsimme nyt Lahteen, kansainvälisen liiketoiminnan pariin, Sinua

LASKENTAPÄÄLLIKKÖ

Vastaat Novartin kirjanpidosta, sisäisestä- ja konserniraportoinnista, tilinpäätöksestä sekä toimit Suomen taloushallinnon tiimin esimiehenä. Tiimisi vastaa taloushallinnon eri toiminnoista, kuten kirjanpidosta, laskutuksesta, myynti- ja ostoreskontrasta sekä luotonvalvonnasta ja perinnästä. Seuraat kustannuksia ja analyysejä, teet sekä lyhyen että pitkän tähtäimen suunnitelmia sekä kehität taloushallinnon prosesseja ja työkaluja eteenpäin koko yrityksen menestystä ajatellen.

Tehtävässä raportoit emoyhtiöömme Nobia-konserniin ja esimiehesi työskentelee Ruotsissa. Teet kuitenkin tiiviisti yhteistyötä Novartin paikallisen johdon kanssa.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä sekä yrityksen kirjanpidon ja raportoinnin vastuutehtävistä, mieluiten valmistavassa teollisuudessa. Osaat tulkita tarvittavia lakeja ja olet tottunut toimimaan järjestelmien sekä niiden kehitysprojektien kanssa. Koulutukseltasi olet esim. KTM tai tradenomi. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä, joka on päivittäinen työkielesi. Henkilönä olet aloitteellinen ja kehittämishaluinen.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän Suomen markkinajohtajalla. Pääset työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä merkittävien hankkeiden parissa. Yrityskulttuurimme on avoin ja välitön. Huolehdimme työntekijöittemme hyvinvoinnista ja ammatillisesta kehittymisestä.

Tehtävä muokkautuu kokemuksesi ja toiveittesi mukaan, pääset yhdistämään sekä paikallisen että kansainvälisen liiketoiminnan parhaat puolet. Tule mukaan avainhenkilöksi kehittämään ja kehittymään! Omalta osaltasi mahdollistat suomalaisten keittiöunelmien toteutumisen.

Lisätietoja antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 19.10. klo 14 – 16 ja 26.10. klo 14 - 16. Täytä sähköinen hakulomake ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 29.10. mennessä oheisen lomakkeen kautta.