(Poistunut julkaisusta)

Laskentapäällikkö
Arkta Rakennuskultti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2020

Haemme asiakkaallemme Arkta Rakennuskultti Oy:lle Laskentapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Yrityksellä on pitkät perinteet, se on perustettu vuonna 1988 ja kuuluu Arkta konserniin. Yritys on erikoistunut julkisiin kilpailu-urakoihin, sekä KVR/SR uudis- ja korjaushankkeisiin. Arkta Rakennuskultilla on matala organisaatiorakenne ja ketterä perheyrityksen toimintatapa. Saat kilpailukykyisen palkkauksen ja ammattimaisesti johdetun organisaation taustatuen.

Haemme sitoutumiskykyistä ammattilaista pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Toivomme että sinulta löytyy reilusti kokemusta urakkalaskennasta ja mielellään Jydacom-ohjelmistolla (tarvittaessa opetamme sinulle uuden ohjelman). Laskettavaa vuosittain on n. 40 M€ edestä, tiimissäsi on 1 laskentainsinööri apuna. Tarjoamme mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.

TYÖTEHTÄVÄ: Laskentapäällikkö
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa joustavasti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Arkta Rakennuskultin kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

- Rakennusalan teknistä koulutusta (RKM, insinööri AMK tai vastaava).
- Aiempaa työkokemusta urakkalaskennasta.
- Olet joukkuepelaaja.
- Sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyviä IT -taitoja. 

Mitä tarjoamme sinulle?

- Meillä on suoraviivainen organisaatio ja monipuoliset työnkuvat.
- Mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.
- Tarjolla on vakituinen työpaikka kannattavassa yrityksessä, osana vakavaraista konsernia.
- Palkkaus on kilpailukykyinen ja meillä on selkeä bonusmalli.
- Työsuhde-etuna on mm. liikuntasetelit.
 

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia tai täyttää sivuillamme pikahakulomakkeen. Voit myös lähettää CV:n "Hae paikkaa" -linkistä. Tartu siis luuriin ja pirauta, Sonja p. 040-5085162 ja Juho p. 050-5149958 tai lähesty sähköpostilla sonja.vainio@varvaamo.fi tai juho.palosaari@varvaamo.fi. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 24.5.2020.

Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu.