(Poistunut julkaisusta)

Laskentapäällikkö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Axbella Oy on maarakennusalalla 1998 toiminut pohjarakentamiseen keskittynyt lempääläinen AAA-luottoluokituksen saanut yritys. Liikevaihto on noin 6,5 milj. euroa ja henkilökuntaa parisenkymmentä. Työkohteet sijaitsevat pää­asiassa Pirkanmaalla. Yrityksen tarjoamia palveluita ovat: maanrakennustyöt, perustukset, kunnallistekniikan työt, pihatyöt, seulontatyöt, kiviainesten ja mullan myynti sekä erilaiset mittaustyöt. Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

Laskentapäällikköä

Laskentapäällikön pääasiallinen tehtävä on urakkalaskenta sekä vastata kilpailutuksiin ja hankinnasta. Tehtävään etsitään jo alalla työskennellyttä henkilöä, joka pystyy ottamaan homman haltuun melko nopeasti. Urakkalaskija työskentelee yhdessä toimitusjohtajan ja teknisen johtajan kanssa eri projekteissa, ja on paljon yhteydessä työnjohtajiin sekä sidosryhmiin.  

Mitä tehtävässä menestyminen edellyttää:

Etsimämme henkilö on yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja itsenäiseen työskentelyyn pystyvä. Edellytämme aiempaa kokemusta urakkalaskennasta, joko maanrakennus- tai rakennusalalta sekä kuvienlukutaitoa. Henkilöllä tulisi olla alalle soveltuva koulutus tai vastaavat tiedot saatuna työkokemuksen kautta. Työnteko edellyttää hyviä IT-taitoja sekä B-ajokorttia.  

Tarjoamme:

Mahdollisuuden päästä näköalapaikalle maa- ja infrarakentamisen sektorille. Jatkossa työnkuvaa voidaan myös laajentaa oman osaamisen ja intressien mukaan. Työssä on mahdollisuus joustavaan työaikaan sekä etätyöhön. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet. Lisäksi tarjoamme laajan työterveyshuollon ja muita henkilöstöetuja. Työssä on mahdollisuus oman auton käyttöön tai autoetuun. Palkkaus ja työn aloitus sopimuksen mukaan.   

Hakuprosessi:

Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, lisätietoja saat tarvittaessa sähköpostitse HR-konsultti Mira Salomaalta / mira.salomaa@workpower.fi. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa pikaisesti www.workpower.fi tai lähetä sähköpostitse ansioluettelosi, hakemuksesi ja palkkatoiveesi mira.salomaa@workpower.fi.