(Poistunut julkaisusta)

Laskentapäällikkö Vantaalle
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Haemme pääkonttoriimme Vantaalle

 

LASKENTAPÄÄLLIKKÖÄ 

 

 

TEHTÄVIISI KUULUU

Laskentapäällikkönä vastuullesi kuuluu yrityksen ulkoinen laskenta: kirjanpito, tilinpäätös, reskontrat ja maksuliikenne sekä verotukseen liittyvät asiat. Lisäksi osallistut konserniraportointiin ja erilaisiin kehitysprojekteihin, joista tärkeimpänä on juuri käynnissä oleva SAP:n käyttöönottoprojekti. Apunasi on 9 laskentaosaston ammattilaista, joiden esimiehenä toimit. SAP:n lisäksi käytämme sähköistä ostolaskujen kierrätysjärjestelmänä Alustaa. Raportoinnissa on käytössä Qlikview ja budjetoinnissa KliqPlan.

 

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus (esim. KTM tai tradenomi) ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on myös kokemusta taloushallinnon kehitysprojekteista. Arvostamme numerotarkkuutta, täsmällisyyttä, analyyttisyyttä ja joustavuutta. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen sekä toiminut aiemmin esimiehenä. Englannin sekä MS Office ohjelmien osaaminen ovat välttämättömiä työtehtävissä. SAP- järjestelmän osaaminen katsotaan eduksi.

 

TARJOAMME

Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan markkinajohtajan palveluksessa sekä Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Työympäristössämme pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille sekä muun organisaation ja osaamisen vahvan tuen sekä panostamme ammattitaitosi kehittämiseen.

 

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Sinikka Tynjälä, p. 050 568 2110 aikoina 6., 8., 12., ja 14.11. klo 10-11 sekä sähköpostilla etunimi.sukunimi@slo.fi.

 

HAKEMUKSET

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään osoitteessa slo.fi/jobs 18.11.2019 mennessä. Alamme käsittelemään hakemuksia jo hakuaikana.