(Poistunut julkaisusta)

Laskentapäällikkö tarjoustoiminnan tukeen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI INFRAPROJEKTEIHIN

LASKENTAPÄÄLLIKKÖ TARJOUSTOIMINNAN TUKEEN 

PÄÄKAUPUNKISEUTU

Infraprojektit-liiketoimintamme on kokonaisvaltainen infrarakentamisen kumppani, joka tarjoaa räätälöidyt ratkaisut vaativiin asiakastarpeisiin. Omaamme vankkaan projektiosaamista, sekä laajaa kokemusta ja asiantuntemusta monipuolista erikoisosaamista vaativista infrahankkeista. Toteutamme myös vaativia allianssihankkeita eri puolilla Suomea. Rakennamme muun muassa teitä, siltoja, rautateitä, raitioteitä, metroja, satamia, lentokenttiä, kaivoksia, pysäköintilaitoksia, voimalaitoksia, vesihuoltolaitoksia, teollisuuslaitoksia ja erilaisia maanalaisia tiloja.

Laskentapäällikkönä tuet tarjoustoimintamme sujuvuutta tuottamalla aineistoja prosessin tueksi. Laadit ja ylläpidät segmentin materiaalipankkia, kooten eri toimintamaissamme ja divisioonissamme tehdyt materiaalit yhteisesti hyödynnettäviksi. Tuotat esimeriksi laatuaineistoja, ja muita projektiemme tarvitsemia aineistoja helposti hyödynnettävässä muodossa projektien tarpeisiin vastaten. Työlläsi varmistat projektien sujuvan arjen ja kilpailukykyiset tarjoukset.

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija?

Etsimme rautaista infrarakentamisen osaajaa, joka on jo kerryttänyt kokemusta ja kannuksia alan parissa. Sinulla on visuaalista silmää ja taito tuottaa sujuvaa tekstiä monimutkaisemmastakin aiheesta. Omaat vahvat organisointitaidot, ja pystyt edistämään useampaakin projektia yhtä aikaa. Tietotekniset taitosi ovat sujuvat. Pystyt työskentelemään englannin ja ruotsin kielillä, ja olet vakuuttava esiintyjä. Puhut samaa kieltä projektiemme kanssa, ja tunnistat niiden tarpeet tuottaen ratkaisuja ja kehittäen toimintaamme oikea-aikaisesti, tarvittavaa tukea tarjoten.

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja rakennusalan mielenkiintoisimpia hankkeita. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa infran liiketoiminnan kehityksen johtaja Santtu Mankki, puh. 040 840 7186.

HAE TEHTÄVÄÄN 30.6.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.