(Poistunut julkaisusta)

Laskentapäällikkö / Tampereen Aikuiskoulutuskeskus, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018


Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK on monialainen ammatillinen kouluttaja ja työelämän kehittäjä. Vuosittain TAKKissa opiskelee yli 13 000 aikuista ja henkilöstöä on n. 240. TAKKia ylläpitää Tampereen Aikuiskoulutussäätiö sr. Tarjolla on ammatillisia perustutkintoja, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta yli 20 ammattialalta. Liikevaihto vuonna 2017 oli yli 24,6 M€. Katso lisää: www.takk.fi

Haemme uuteen tehtävään kehityshakuista

Laskentapäällikköä

Toimit taloushallinnon lähiesimiehenä huolehtien 6-henkisen tiimin tehtävien organisoinnista. Vastaat kuukausi- ja vuosiraportoinnista sekä osallistut myös budjetointiin. Kehität aktiivisesti taloushallinnon prosesseja ja raportointitapoja. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tiimisi, talousjohtajan, palkanlaskennan sekä toimi- ja koulutusalojen vetäjien kanssa.

Edellytämme sinulta kaupallista korkeakoulututkintoa (tradenomi, KTM) sekä aikaisempaa laskennan ja taloushallinnon raportoinnin kokemusta. Tarvitset tehtävässä myös kirjanpidollista osaamista. Sinulla on mielellään aikaisempaa kokemusta myös esimiestyöstä. Tulet toimeen englannin kielellä. Hahmotat nopeasti kokonaisuuksia, kannat vastuusi sekä työskentelet järjestelmällisesti myös kiiretilanteissa. Yhteistyötilanteissa osoitat myönteisyyttä, joustavuutta ja sopivaa jämptiyttä.

Tarjoamme sinulle tehtävän koulutusalan organisaatiossa muuttuvassa toimintaympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus rakentaa ja kehittää taloushallinnon käytäntöjä. Saat kehittymisesi edistämiseksi myös osaavan organisaatiomme tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hanna Nyqvist puh. 020 746 9421. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 21.11.2018 mennessä hakupainikkeen kautta.