(Poistunut julkaisusta)

Laskentapäällikkö Skanska Infraan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2018Työn kuvaus:
 

Skanska on yksi Suomen suurimmista asuntojen, toimisto- ja tuotantotilojen sekä infrastruktuurin rakentajista ja projektikehittäjistä. Skanska toteuttaa hyviä työ- ja asuinympäristöjä sekä sujuvia liikenneyhteyksiä. 
 
 
Skanska Infran kaupunki- ja teollisuusrakennusyksikkö hakee
 


LASKENTAPÄÄLLIKKÖÄ  
 
pääkaupunkiseudulle.
 
 
Yksikkö jakaantuu maanalaiseen rakentamiseen sisältäen tunnelilouhinnan ja maanalaiset rakennusurakat, laitos- ja teollisuusrakentamiseen sekä maa- ja pohjarakentamiseen. Merkittävimpiä viime vuosina toteutettuja tai käynnissä olevia projekteja ovat Länsimetron I vaiheen asemien louhinta- ja rakennusurakat, Olympiastadionin laajennusosien paikallavalu-urakat, Lahden eteläisen kehätien kallio- ja betonitunnelit, Pohjois-Suomen kaivosurakat sekä HSY:n Vanhankaupungin vesilaitoksen saneerausurakat.
 
Hakijalta edellytetään laskentakokemusta keskitetyn laskentasektorin osalta joko betonirakentamiseen tai alueinfraan liittyen. Erityisesti arvostetaan kokemusta molempien osa-alueiden osalta. Lisäksi toivotaan työmaa- ja laskentakokemusta, BIM-työkalujen hyödyntämisosaamista laskentaprosesseista sekä muiden tietoteknisten laskennan työkalujen kokemusta. Laskentapäällikkö toimii laskentatiimin esimiehenä ja häneltä edellytetään hyviä esimiestaitoja.
 
 
Kiinnostuitko?
 
Hae tehtävään 11.11.2018 mennessä osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR konsultti Tuomas Lappalainen p. 050 444 4476.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Laskentapäällikkö


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tuomas Lappalainen


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO