(Poistunut julkaisusta)

Laskentapäällikkö Siklalle Tampereelle!
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

 

Haemme laskentapäällikköä asiakkaallemme Siklatilat Oy:n laskentatiimiin

 

Laskentapäällikön pääasialliset työtehtävät koostuvat kustannustietojen tuottamisesta kokonaiselle liiketoiminta-alueelle, kuten esimerkiksi asunto- tai toimitilatuotantoon. Alkuvaiheessa työ on itsenäisenä työskentelynätapahtuvaa työtä yhteistyössä Siklatilat Oy:n eri vastuualueiden asiantuntijoiden kanssa. Toiminnan laajentuessa laskentatiimiin rekrytoidaan lisää henkilökuntaa. Siklalla on mukavanrohkea tekemisen meininki ja saat avaimet kehittyä alan vahvaksi osaajaksi kasuvyrityksessä! Työskentelysi tapahtuu konttorilla joko Vantaalla, Tampereella tai Tupoksella oman toiveesi mukaan!

 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, Siklan henkilöstöedut, työyhteisön vahvan tuen ja vastuulliset työtehtävät. Innovatiivinen ja kehitysmyönteinen asenne katsotaan hakijan eduksi.

 

 

Rekrytoinnista vastaa Amiko henkilöstöpalvelut, yhteydenotot tulee osoittaa Amikon henkilöstökonsultti Anneli Mäelle, anneli.maki@amiko.fi tai puhelimitse 050 367 0432

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy ja taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 110 miljoonaa euroa. Työllistämme 160 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.