Laskentapäällikkö/-insinööri
YIT

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021

Työn kuvaus

 

Etsimme nyt laskentapäällikköä/ -insinööriä asunto- ja toimitilarakentamisen pariin Itä-Suomeen!

“Tällä porukalla sujuu kaikennäköiset urakat." 

Oletko tarkka ja itsenäinen numerotaituri, joka haluaa tehdä töitä innostavassa, kunnianhimoisia rakennushankkeita toteuttavassa porukassa? Tule laskentapäälliköksi tai -insinööriksi mukavaan ja tiiviiseen yhteisöömme, jossa taitosi huomataan ja saat syventää niitä haluamaasi suuntaan.

Laskentapäällikkönä/ -insinöörinä työskentelet asunto- ja toimitilakohteidemme parissa. Toimit laskentatiimimme tärkeänä jäsenenä hankkeiden kustannus- ja määrälaskennan sekä hinnoittelun tehtävissä. Teet tiivistä yhteistyötä muun muassa hankinnan, suunnittelunohjauksen ja tuotannon osaajiemme kanssa. Työpisteesi voi sijaita joko Kuopiossa, Lappeenrannassa tai Joensuussa.

Miksi YIT?

Tässä tehtävässä työskentelet vaihtelevien asunto- ja toimitilahankkeiden parissa osana Savo-Karjalan yksikköämme, jossa rakennamme niin omaperusteisia kuin kilpaurakan kohteita. Vankka tiimin ja muiden rakentamisen toimintojen tuki sekä nykyaikaiset työkalut edesauttavat menestymistäsi tehtävässä.

Isossa talossamme sinulla on mahdollisuudet kehittää urapolkuasi haluamaasi suuntaan, sillä tarjoamme sinulle hyvät kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuudet. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea. 

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Tässä tehtävässä menestyt, jos olet tarkka ja pitkäjänteinen tiimipeluri, joka saa asiat etenemään myös itsenäisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kanssasi on mukava tehdä töitä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri, DI). Aiempi kokemus työmaatyöstä talonrakennustyömaalla ja/tai laskennasta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on kiinnostus laskentatehtäviä kohtaan.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, ota yhteyttä laskentapäällikkö Matti Kauppiseen, puh. 040 357 0914 tai tuotantopäällikkö Jari Huttuseen 0403570821.

Hae tehtävään 15.8.2021 mennessä ja liity rautaisten osaajiemme joukkoon!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476886
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu