(Poistunut julkaisusta)

Laskentapäällikkö/-insinööri, Lujatalo Oy, Joensuu
Jopia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Oletko sinä kokenut ja kustannustietoinen rakennusalan laskentapäällikkö? 

Lujatalo Oy etsii kauttamme LASKENTAPÄÄLLIKKÖÄ / -INSINÖÖRIÄ Joensuun yksikköön vakituiseen työsuhteeseen.

Laskentapäällikön tehtävässä vastaat yksikön tarjous- ja kustannuslaskennasta sekä laskennan organisoinnista yhdessä työpäällikön kanssa. Tehtävässä teet kustannuslaskentaa uudisrakentamisen kohteisiin sekä korjausrakentamiseen liittyen.
Teet yhteistyötä hankinnan, tuotannon ja hankekehityksen kanssa. Olet osa Lujatalon valtakunnallista laskentaorganisaatiota.

Sinulla on näkemystä hinnoista ja hinnoitteluun vaikuttavista tekijöistä ja kykenet toimimaan tarkasti ja huolellisesti myös paineen alla. Ymmärrys uudis- ja korjausrakentamisen tuotannosta, aikatauluista sekä työmaan operatiivisesta toiminnasta ovat keskeisiä menestystekijöitä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta (RKM, RI tai DI). Olet aktiivinen vuorovaikuttaja ja numeroiden lisäksi sinulla on hallussa myös tietotekniikka. Tietomallinnuksen hyödyntäminen laskennassa on sinulle tuttua.

Lujatalo tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän hyvähenkisessä työyhteisössä, kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen. Sinua odottaa nopeatempoinen ja vauhdikas ilmapiiri sekä vahva yhdessä tekemisen meininki! www.lujatalo.fi 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin p. 010 504 9994

Työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten toimi nopeasti, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.