Laskentapäällikkö Helsinki / LVI-potittaja Bravida Finland
Bravida Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Tarjolla ainutkertainen ja mielenkiintoinen työpaikka Helsingissä

Haemme Helsingin urakointiin laskentapäällikköä ja valtakunnallista LVI-potittajaa.

Tehtävä sisältävää mm. tarjouspyyntöjen hallinnointia, koordinointia sekä itse tarjoustyötä. Tämän lisäksi laskentapäällikkö osallistuu myynti- ja markkinointityöhön sekä hankekehitysprojektien alkupään työtehtäviin. Potittajan roolissa osallistut yhteistyössä hankintaorganisaation ja kentän kanssa LVIA-hankintojen potittamiseen ja kilpailuttamiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää LVI-alan AMK- tai korkeakoulututkintoa tai vastaavan tasoista osaamista ja kokemusta. Englannin kielen taito on välttämätön tehtävän kannalta. Ruotsin kielen taidosta on etua.

Odotamme sinulta tavoitehakuisuutta, ja sujuvaa numeroiden kanssa työskentelyä sekä loistavaa itsensä johtamistaitoa ja vastuun kantoa aina työn aloituksesta loppuun saakka.

Luonteeltasi olet avoin ja sosiaalinen, proaktiivinen ja luotettava henkilö, jolle on luontaista työskennellä matriisissa. Tunnet hyvin tämän alan ja ihmiset.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja mielenkiintoisen työn. Kuulostaako tämä juuri sinun työpaikaltasi? Ota meihin yhteyttä ja lähetä pikaisesti hakemuksesi! Hakuaika päättyy 12.3.2021.

Jotta viihdyt ja onnistut Bravidalla:

  • Olet joukkuepelaaja. Bravidalla teemme tiimityötä. Ilmapiiri on avoin ja ystävällinen, ja autamme töissä toinen toisiamme.
  • Osaat johtaa itseäsi. Työntekijöiden osaaminen ja voima tekevät Bravidasta voittajajoukkueen. Jokainen työntekijä on tärkeä!
  • Pyrit aina kehittymään paremmaksi. Teemme joka päivä yhdessä töitä, jotta olemme vieläkin parempia siinä mitä teemme.
  • Olet luotettava. Bravidalla työt tehdään huolellisesti. On tärkeää pitää kiinni sovituista aikatauluista, olla rehellinen ja lojaali sekä pitää lupauksensa

Bravidalla teemme tiimityötä, meillä on kivaa yhdessä. Autamme toisiamme ja ilmapiirimme on avoin ja ystävällinen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että haluamme huolehtia sinusta työntekijänä. Olemme vakuuttuneita siitä, että työssä viihtyminen, terveys ja turvallisuus ovat tärkeitä yrityksen menestyksen kannalta. 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot